Veste neplăcută pentru toţi pensionarii din RomâniaCompania Naţională Poşta Română informează că programul de distribuire privind achitarea drepturilor de protecţie socială din sistemul public de pensii, a asigurărilor sociale de stat, IOVR, agricultori şi pensii militare va fi decalat cu o zi, deoarece, conform prevederilor legale, joi, 15 august, este declarată zi nelucrătoare.

Veste neplacuta pentru toti pensionarii din Romania
Veste neplăcută pentru toţi pensionarii din România

Programul prestabilit de achitare a tuturor drepturilor băneşti va continua în data de 16 august, când va fi posibilă şi achitarea mandatelor de plată avizate, ai căror beneficiari nu au fost găsiţi la domiciliu în data de 14 august, se arată într-un comunicat al Poştei Române, citat de realitatea.net. 

În conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora ziua de 15 august - Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului - este declarată zi de sărbătoare legală, toate oficiile poştale şi subunităţile subordonate acestora vor fi închise. Ca urmare, este posibil ca toate trimiterile poştale prezentate în zilele de 13 şi 14 august să înregistreze timpi mai mari de circulaţie

Etichete: pensionari

0/3 COMENTARII
cititor
15 aug 10:40
+0
VOTURI
-0
pENTRU O ASEMENEA STIRE ZIARISTUL IN CAUZA AR FI TREBUIT DAT AFARA . NU STIE TOT ROMANUL CA PE 15 AUGUST ESTE ZI NELUCRATOARE? APOI MAJORITATEA PENSIILOR SUNT PE CARD. TICHETELE DE PENSII SAU PRIMIT MAI REPEDE CA IN MOD OBISNUIT. AVEM O PRESA DESTINATA SA INCITE, SA MINTA, SA CREEZE NEINCREDERE IN INSTITUTIILE STATULUI. DE ACEEA NU MAI CUMPARA LUMEA ZIARE. PRESA TOTAL NEPROFESIONISTA. MERGETI PE LA BIBLIOTECA ACADEMIEI ROMANE SI VEDETI CUN ERAU ZIARELE ACUM 100 DE ANI. O PLACERE SA LE CITESTI
Iar Fox...?
15 aug 09:52
+0
VOTURI
-0
Cred ca tu te plictisesti, biscuitule...

Vestea neplacuta e pentru pensionari, care-si vor primi pensia cu o zi mai tarziu.
Fox
15 aug 09:16
+0
VOTURI
-0
Si care e vestea neplacuta??? Nu era normal ca Posta sa nu lucreze? Era ceva neasteptat? Uneori cred ca va plictisiti rau in redactie!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h