Vești foarte bune! Se redeschide Aeroportul BăneasaVești bune pentru bucureșteni. Se va redeschide Aeroportul Băneasa. Acesta va deservi și traficul aferent evenimentului Euro 2020.

AEROPORT BANEASA - AUREL VLAICU
AEROPORT BANEASA - AUREL VLAICU

Primele curse de linie vor ateriza pe Aeroportul Aurel Vlaicu din Băneasa la începutul anului viitor, iar în perioada următoare va începe prina fază a lucrărilor pentru două noi terminale la Aeroportul Henri Coandă Otopeni, a anunțat miercuri Alexandru Ivan, directorul CNAB.

El spune că aeroportul Băneasa, care nu a mai operat curse de linie de 7 ani, va fi redeschis și va deservi și traficul aferent evenimentului Euro 2020.La Otopeni se vor desfășura lucrări de reabilitare a pistelor și va începe prima fază, de exproprieri și de licitații, pentru un proiect de dezvoltare lansat în anii 90 pentru două noi terminale, de 18.000 de metri pătrați și 26.000 de mp de căi de rulare.

Proiectul dublează practic aeroportul și are o valoare de 800 de milioane de euro, sumă asigurată din bugetul propriu al companiei, a spus directorul.

Etichete: aeroportu baneasa, EURO 2020, Otopeni

0/1 COMENTARII
AAA
18 iun 22:55
+0
VOTURI
-0
Cum ar fi ca inainte de aceasta investitie de 800 de milioane de euro din bugetul propriu, sa se refaca parcarea de la terminalul de sosiri si sa se schimbe sistemul de plata care este din anii 90. E bine ca sunt bani pentru proiecte de genul, insa nu sunt pentru aducerea aeroportului actual la un standard decent, sa nu spunem ridicat.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE