Veşti PROASTE pentru Bucureşteni. Operatorii de taxi ar putea SCUMPI tarifeleFirmele de taxi pregătesc o lovitură dură! Dacă în prezent tariful practicat de majoritatea firmelor de taxi nu depăşeşte 1.39 lei pe kilometru, lucrurile s-ar putea schimba în scurt timp.

Taxi
Taxi

Surse apropiate negocierilor au declarat că există discuţii intense care vizează majorarea tarifului, scrie stiripesurse.ro.

Decizia de majorare ar veni şi ca urmare a scumpirii accizei la carburant.Mai mult, potrivit surselor noastre, preţul ar urma să crească cu aproximativ 30 de bani, astfel că tariful final ar atinge în jur de 1.69 - 1.70 lei/ kilometru.

Etichete: pret taxi, scumpire taxi, taxi

0/7 COMENTARII
RichardHaw
10 Sep 16:22
+0
VOTURI
-0
ketamine addiction
rehab addict
drug addiction recovery
alcohol rehab facilities
ice the drug effects
aaabbb
08 Sep 18:04
+0
VOTURI
-0
Nu 100 ron in club si 10 lei pe taxi.

Ma, putza bleaga, ce servicii oferi tu de mai mult de 10 lei? Cu ce drept te uiti tu la mine in portofel sa-mi numeri banii, sa vezi ca dau acolo mai multi bani decat imi furi tu mie?
Mars la munca, minoritarule de Obor! Tu n-ai muncit in viata ta mai mult decat sa furi din autobuze, iar acum imi dai lectii de cati bani meriti? Mars de-aici, nesimtitule! Vrei curse scumpe? Sa stai sa ma astepti pe mine!
Nu ti-e rusine? N-ai muncit in viata ta nimic, iar acum iti tii curul pe scaunul unui cazan cu ITP-ul luat pe spaga si ai pretentia sa te platesc? Sa mori de foame, "englezule"!
aaabbb
08 Sep 17:52
+0
VOTURI
-0
Dam triplu-y-ule, cum zici tu.
Dar cand vrei sa te sui in taxi, iar maimuta de la volan iti spune ca nu te duce, ca e prea aproape, cum e? Sau cand iti cere, de la obraz, "la o cursa de 6 lei nu lasi si tu macar 10?", cum e? Sau cand te sui in masina, iar soferul iti ofera ultimele noutati din lumea manelelor sau chiar din viata lui, vorbite toata cursa la telefon?
Da, preturile au crescut. Dar taximortistii ce ofera, ca sa ceara bani mai multi? Nesimtire de Ferentari sau de Obor? Sa vina la mine in costum (nu in tricou murdar de shaorma), cu masina curata, cu aer conditionat, sa ma intrebe daca vreau muzica, sa nu vorbeasca tot timpul la telefon cu piranda sau cu glume de autobaza pe statie, sa nu ma plimbe km intregi pentru o cursa de 500 m...
Se pot face astea? Da, normal ca se pot face. Dar nu cu maimutele care conduc taxiuri in Bucuresti. Luati exemplu de la Uber, yyy-x-ulatule!
geox
05 Sep 19:07
+0
VOTURI
-0
Hmm!!! acciza ? sau cartea de munca ?
yyyxxx
05 Sep 10:49
+0
VOTURI
-0
Tarifele au stat pe loc de o gramada de ani in timp ce toate celelalte preturi au mers in sus (inclusiv veniturile medii). Avem poate cele mai ieftine taxiuri din Europa. Vrem sa vina taxiul cand il chemam, vrem sa aiba cauciucuri ok si revizii facute, atunci e normal sa intelegem ca trebuie sa scoatem cativa lei in plus din buzunar. Nu 100 ron in club si 10 lei pe taxi. Bafta.
Accizatu'
04 Sep 23:44
+0
VOTURI
-0
„Decizia de majorare ar veni şi ca urmare a scumpirii accizei la carburant.”

Fara sa comentez o cifra anume, tarifele au scazut cumva cand s-a scos acea acciza care se reintroduce acum? Cam nu...
Iar daca am cazut de acord ca nu s-a modificat nimic cand s-a scos acciza, de ce ar creste tarifele cand se introduce iar acciza? Preturile merg doar in sus?
Cristi
04 Sep 22:54
+0
VOTURI
-0
Sa te ajut putin cu limba romana: tarifele se maresc, serviciile se scumpesc.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE