Vezi care sunt cele mai periculoase intersecţii din Bucureşti. Peste 300 de persoane au fost victimeÎn mai puţin de un an, sute de oameni au căzut victime celor mai periculoase intersecţii din Capitală. Poliţiştii au făcut harta neagră a celor mai periculoase zone: sunt aproape 50 de puncte în care semnele de circulaţie mascate de copaci sau de stâlpi şi grabă inutilă a şoferilor îşi împart vină pentru accidente teribile.

Trafic Bucuresti
Trafic Bucureşti

Intersecţia dintre Splaiul Independenţei, Şoseaua Orhideelor şi Grozăveşti este zona cu cele mai multe accidente rutiere din Bucureşti. Enervaţi de un semafor care stă puţin pe verde unii şoferii se încumetă să treacă şi când se face roşu: apar şi accidentele, spun poliţiştii. 10 coliziuni periculoase doar anul trecut.

La nici doi kilometri de centrul Bucureştiului, intersecţia dintre străzile Toamnei şi Mihai Eminescu a trimis 16 oameni la spital anul trecut. Şoferii nu au cum să vadă semnul de cedează trecerea.

„Semnele de circulaţie sunt amplasate în spatele unui stâlp de iluminat public, stâlp la care mai ste ataşat încă un stâlp. Mai avem şi un pom aici", afirmă Sorin Ene, pilot.

Semnele accidentelor rutiere sunt vizibile şi la intersecţia bulevardului Barbu Văcărescu cu Şoseaua Glucozei. În medie, în fiecare luna, a fost rănit un om acolo în accidente rutiere.

„Cinci accidente rutiere au avut loc aici. Asta se vede cu ochiul liber. Stâlpi îndoiţi, aici avem o presemnalizare pentru ceea ce se pare că este un semafor în care a intrat un autoturism", potrivit Digi24.ro

Aici şoferii nu au răbdare să aştepte în coloana culoare verde a semaforului. Este şi cazul acestui echipaj al poliţie.

În încercarea de a-i face pe şoferi să priceapă că îşi pun singuri viaţă în pericol, poliţiştii de circulaţie din Bucureşti au făcut harta celor mai periculoase zone din Bucureşti. 48 de intersecţii apar pe lista neagră.

„Punctul negru este intersecţia sau stradă unde s-au produs cel puţin trei accidente, având aceeaşi cauza de producere", afirmă Andra Arsintescu, de la Brigada Rutieră Bucureti.

Bucureştiul este în topul oraşelor europene cu cele mai multe accidente rutiere. Nici în oraşele de provincie şoferii nu sunt scutiţi de pericole. România ocupă al locul al doilea în Europa după numărul celor care pier în accidente rutiere: 97 de persoane decedate la un milion de locuitori.

Etichete: Bucureşti, intersecţii Bucureşti, strazi bucuresti

0/3 COMENTARII
LUCRU LA DOMICILIU
30 Aug 15:57
+0
VOTURI
-0
Va oferim urgent lucru pe internet exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35
Presedintele Partidului Vietii Autentice
30 Aug 11:05
+0
VOTURI
-0
de vazut: partidulvietiiautentice.wordpress.com
Marius
29 Aug 18:42
+0
VOTURI
-0
Cele mai periculoase stații de tramvai sunt pe Bulevardul Basarabia.https://petitieonline.net/petitie/57116147

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE