Viaţa în cartierul ANL Henri Coandă: fără apă, lumină, canalizare şi drum asfaltatComplexul de vile ANL zace in paragina de ani buni (Foto romanialibera.ro)
Complexul de vile ANL zace în paragină de ani buni (Foto romanialibera.ro)

În partea de nord a Capitalei, în zona complexului Sere Pipera - Aeroportul Băneasa - Comuna Voluntari, pe 119 hectare de teren, în una dintre cele mai râvnite zone ale Bucureştiului, ar fi trebuit să se desfăşoare unul dintre cele mai mari proiecte rezidenţiale ale ANL.

„Ne-am tras curent electric, aşa cum am putut. Am săpat o fosă septică pentru a suplini canalizarea şi ne descurcăm destul de greu. Noi am avut noroc că ne-am văzut casa finalizată, pentru că am stat pe capul muncitorilor. Altfel, eram în situaţia vecinilor noştri, care nu au terminat nici acum", povesteşte locatara Adriana Mircea, citată de romanialibera.ro.

Întrebaţi cum explică întârzierea lucrărilor la cartierul „Henri Coandă", reprezentanţii ANL ne-au declarat: „Proiectul nu a putut fi finalizat din cauza cererilor de retrocedare apărute ulterior, dintre care cea mai importantă este cea a lui Radu Ioan Fotino, care a determinat o suspendare temporară a lucrărilor, şi din cauza problemelor permanente legate de utilităţi". Despre actualul stadiu al lucrărilor, conducerea ANL afirmă: „O serie de beneficiari şi-au preluat locuinţele fără însă a beneficia de utilităţi. Lucrările de construcţie la majoritatea loturilor din cartier sunt executate, în medie, în proporţie de 80%, ele neputând fi terminate din cauza inexistenţei utilităţilor, a căror execuţie este în sarcina Primăriei Bucureşti".

Etichete: ANL Henri Coandă, Primăria Capitalei, retrocedări, utilităţi

0/0 COMENTARII
Tina
24 mar 07:38
+0
VOTURI
-0

De ce nu face ANL-ul treaba pana la capat,inclusiv utilitatile?Oprescu si Primaria au si alte treburi mai importante!ANL-ul sa le dea beneficiarilor locuintele la cheie!

Costel
23 mar 00:02
+0
VOTURI
-0

Lasati, bey fraierilor, ca Udrea da drumul la ANL in sectorul 5, ca nu mai au aia in ferentari de unde sa fure curent, ca s-au prajit retelele, le face unele noi!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE