Vicepremierul Vasile Dincu: Lucrăm la un un cod al urbanismului, unul al administratieiVicepremierul Vasile Dîncu a declarat că unul dintre proiectele la care se lucreaza este unificarea legislativa - un cod al urbanismului, unul al administratiei si simplificarea limbajului si a parghiilor.

Vicepremierul Vasile Dincu: Lucram la un un cod al urbanismului, unul al administratiei
Vicepremierul Vasile Dincu: Lucrăm la un un cod al urbanismului, unul al administratiei
Foto: gazetadecluj.ro

Vicepremierul Vasile Dîncu, ministru al Dezvoltarii si Administratiei, a declarat ca in sedinta de guvern informala desfasurata sambata s-a dsicutat in principal despre constituirea unui grup interministerial pentru reforma statului s ipentru modernizarea administratiei care ar urma sa lucreze in urmatoarele luni. Dîncu a amintit mai multe puncte ale discutiilor de sambata, printre care si necesitatea analizarii functiilor si atributiilor prefectului. 

Potrivit vicepremierului, citat de Hotnews.ro, printre proiectele importante la care lucreaza cabinetul Ciolos se numara si unificarea legislativa, care presupune, printre altele un cod al urbanismului, unul al administratiei dar sui simplificarea limbajului si a parghiilor, insa "este greu intr-un an sa unifici ce a fost imprastiat in 25 de ani".

Etichete: urbanism, vasile dincu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h