Vicepreşedinte PSD, Andrei Dolineaschi, A DEMISIONAT în urma anchetei DNADOSAR MIRCEA GOVOR. Deputatul Andrei Dolineaschi a renunțat la funcția de vicepreședinte al Partidului Social Democrat, după ce procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au început urmărirea penală a acestuia în dosarul în care este anchetat Mircea Govor.

Vicepresedinte PSD, Andrei Dolineaschi, A DEMISIONAT
Vicepreşedinte PSD, Andrei Dolineaschi, A DEMISIONAT

DOSAR MIRCEA GOVOR. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a confirmat, joi, că Andrei Dolineaschi și-a dat demisia din funcție, potrivit Agerpres.

DOSAR MIRCEA GOVOR. Deputatul de Botoșani Andrei Dolineaschi, care a deținut până în 2015 funcția de secretar general al PSD, este urmărit penal de procurorii DNA pentru complicitate la folosirea influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere în cadrul unui partid politic, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, în dosarul în care este anchetat vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor.

Mircea Govor, ELIBERAT. Va fi cercetat sub control judiciar

ICCJ a decis, vineri, ca Mircea Govor să fie eliberat din arest și judecat sub control judiciar.

ICCJ a admis cererea DNA, în dosarul în care este acuzat de şantaj şi intervenţii la persoane din conducerea ANAF pentru numirea unor persoane propuse de el la AJFP, transmite Digi24. 

Etichete: demisie, deputatul Andrei Dolineaschi, DOSAR MIRCEA GOVOR, psd, vicepresedinte PSD

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h