Viceprimarul Capitalei: Bucureştenii şi-au luat maşinile drept umbrelă pe ploaieViceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu a declarat, miercuri, că în cele două zile de precipitaţii, bucureştenii şi-au luat "maşinile drepte umbrele", volumul traficului din Bucureşti fiind în această perioadă "imens" faţă de o zi obişnuită.

Meteorologii anunta burnita la inceputul saptamanii
Meteorologii anunta burnita la inceputul saptamanii
Foto: fotografinromania.ro

"Discutând cu nişte preşedinţi de asociaţii de locatari, spuneau că într-o zi normală rămâne parcarea în spatele blocului cam jumătate goală. Acum era goală fiecare din aceste parcări, ceea ce înseamnă că bucureştenii şi-au luat maşinile drept umbrelă", a spus viceprimarul Marcel Nicolaescu, la comandamentul de urgenţă de la Palatul Victoria, scrie mediafax.ro.

El a adăugat că, în ciuda acestui fapt, traficul a fost fluent.

Nicolaescu a mai spus că în cele 56 de ore de precipitaţii neîntrerupte, Bucureştiul a tranzitat un volum de apă de 12 milioane de metri cubi, din care 10 milioane au fost ape pluviale, reprezentând un debit de aproximativ 156 de metri cubi pe secundă acumulaţi în perioada de vârf a precipitaţiilor. Debitul apelor deversate într-o zi normală este în jur de 12 metri cubi pe secundă, a subliniat Nicolaescu.

Prefectul Capitalei, Georgeta Gavrilă, a solicitat, cu acest prilej, primăriilor de sectoare să inventarieze copacii cu risc de cădere şi să ia măsuri pentru tăierea acestora.

Etichete: bucureşteni, maşini, ploaie Bucuresti

0/1 COMENTARII
Andrei
02 Oct 14:48
+0
VOTURI
-0
Un mare bou si ipocrit acest viceprimar, pai noi bucurestenii mai avem si treaba, mai si muncim , nu ne permitem sa stam la piscina in mijlocul zilei, ca maria dumneavoastra, ce sa facem acum? Sa asteptam RATB'ul? Cred ca e o gluma!?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE