Cât vor plăti bucureștenii pentru căldură, în această iarnăMunicipalitatea nu va scumpi gigacaloria în această iarnă, a anunțat astăzi viceprimarul Capitalei, Marcel Nicolaescu. Reprezentantul Primăriei Capitalei a mai spus că bucureștenii ar putea avea căldură în calorifere încă din această săptămână. 

Luni, RADET face probe la caldura (Foto capital.ro)
Luni, RADET face probe la căldură (Foto capital.ro)

"Anul acesta bucureștenii nu vor avea nicio creștere la prețul gigacacalorei. Acum preúl gigacaloriei este de 169 lei. Același preț va fi și pentru această iarnă", a declarat viceprimarul Capitalei, Marcel Nicolaescu, la România TV.

Din cauza temperaturilor scăzute înegistrate în ultimele zile, începând de astăzi, RADET a dat drumul la căldură în școli, creșe și grădinițe. Viceprimarul nu exclude ca din această săptămână, RADET să dea drumul la căldură și în locuințele bucureștenilor. "Dacă trei zile consecutiv se vor înregistra temperaturi mai mici de 10 grade Celsius, vom da drumul la căldură pentru toți bucureștenii", a precizat Marcel Nicolaescu. 

Capitala se află, din această seară, sub cod portocaliu de precipitații. Ploile vor fi însoțite și de scăderi ale temperaturii. Astfel, luni, în București sunt anunțate 10 grade Celsius. Marți, va fi chiar mai frig, meteorologii anunțând 9 grade Celsius pentru orele amiezii. 

 

Etichete: căldură, cod portocaliu, gigacalorie, Marcel Nicolaescu, RADET, viceprimar

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE