Viceprimarul Sectorului 2: "Stația de metrou Pipera reprezintă un PERICOL pentru călători"Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, atrage atenția autorităților din Transport că stația de metrou Pipera din nordul Capitalei, pe unde circulă zilnic aproape 65.000 de oameni, reprezintă un pericol pentru călători și solicită construirea unei noi căi de acces la metrou. 

Viceprimarul Sectorului 2: "Statia de metrou Pipera reprezinta un PERICOL pentru calatori"
Viceprimarul Sectorului 2: "Stația de metrou Pipera reprezintă un PERICOL pentru călători"

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a solicitat ministrului Transporturilor, Lucian Șova, să demareze procedurile necesare pentru construirea unei căi de acces suplimentare a stației de metrou Pipera.

"Zona este foarte aglomerată şi, tranzitată zilnic de peste 65.000 de persoane. Este inadmisibil ca traficul pietonal să fie congestionat din cauza unei singure ieșiri a stației de metrou Pipera. Există riscuri pentru cetăţeni din cauza lipsei condițiilor de evacuare și a îngreunării accesului rapid al mașinilor de intervenție, în cazul producerii unui eveniment tragic", a declarat Dan Cristian Popescu într-un comunicat remis la redacție. .

Viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu a cerut conducerii ISU București-Ilfov să demareze o serie de controale pentru identificarea şi prevenirea situațiilor de risc precum şi, pentru facilitarea condițiilor de evacuare a persoanelor și accesul rapid al mașinilor de intervenție în cazul producerii unui eveniment tragic în perimetrul respectiv.

"Nu trebuie să așteptăm să se întâmple o nenorocire pentru a ne ocupa de lucrurile cu adevărat importante pentru oameni. Cetățenii care plătesc impozite trebuie să beneficieze de o infrastructură sigură şi decentă", a mai declarat viceprimarul Sectorului 2, acesta având în plan o nouă amenajare peisagistică la stația de metrou Pipera din nordul Capitalei. 

Etichete: Dan Cristian Popescu, iesire metrou pipera, metrou pipera, pericol metrou pipera, Sectorul 2

0/1 COMENTARII
Camila Rodela
22 sep 12:31
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE