Viceprimarul Sectorului 4, Ştefan Spiridon, noul preşedinte ALDE Sector 4Viceprimarul Sectorului 4, Ştefan Spiridon, a fost validat noul preşedinte ALDE Sector 4. Acesta susţine că va lucra în continuare la dezvoltarea formaţiunii politice pe care o reprezintă şi că nu va dezamăgi conducerea partidului. În cadrul ALDE au avut loc şi alte schimbări, luni, Daniel Chiţoiu fiind înlocuit în funcţia de secretar general de senatorul Nicolae Nasta. 

Viceprimarul Sectorului 4, Stefan Spiridon, noul presedintele ALDE Sector 4
Viceprimarul Sectorului 4, Ştefan Spiridon, noul preşedintele ALDE Sector 4

Ştefan Spiridon, viceprimarul Sectorului 4, a fost validat luni în funcţia de preşedinte al ALDE Sector 4, anunţul fiind făcut de copreşedintele formaţiunii politice, Daniel Constantin. 

"L-am validat în funcția de președinte la Sectorul 4 pe domnul Ștefan Spiridon. Dânsul este consilier local la sectorul 4, este viceprimar la Primăria sectorului 4 și va fi președinte interimar până când vom organiza alegerile ALDE Sectorul 4", a declarat Daniel Constantin, copreşedinte ALDE.

Noul preşedinte ALDE Sector 4 a precizat că va lucra în continuare la dezvoltarea formaţiunii politice pe care o reprezintă şi că nu va dezamăgi conducerea partidului. "Mă onorează încrederea cu care m-au învestit colegii şi conducerea formaţiunii politice pe care o reprezint. Obişnuiesc să nu dezamăgesc, nu am s-o fac nici de această dată. Voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru dezvoltarea organizaţiei ALDE Sector 4", a declarat pentru B365.ro Ştefan Spiridon, noul preşedinte ALDE Sector 4. 

Ştefan Spiridon, medic de profesie, a fost desemnat să exercite atribuţiile de viceprimar al Sectorului 4 în luna noiembrie 2015. Consilierul local Ştefan Spiridon este reprezentant al grupului Partidului Conservator în Consiliul Local Sector 4.  

CITEŞTE ŞI Scrisori de bilanţ, lăsate în cutiile poştale din Sectorul 4 de viceprimarul Ştefan Spiridon

Bucureştenii au găsit, în cutiile poştale, scrisori de bilanţ din partea administraţiei locale. În Sectorul 4, acestea au fost trimise, de la sfârşitul anului trecut, de viceprimarul Ştefan Spiridon care anunţă, pe această cale, că va continua toate proiectele fostului edil Cristian Popescu Piedone. "Tot ceea ce fosta echipă a realizat pe parcursul a şapte ani şi jumătate reprezintă paşi importanţi în dezvoltarea Sectorului 4 şi trebuie păstrat", susţine viceprimarul în scrisoarea înaintată locuitorilor din sector.

Tot luni, Daniel Chiţoiu a fost înlocuit în funcţia de secretar general al ALDE de senatorul Nicolae Nasta. Chiţoiu şi-a motivat retragerea din funcţie prin faptul că doreşte să se implice în mai multe proiecte profesionale personale. "Am înțeles dorința domniei sale de a se retrage pentru o perioadă din această funcție, rămânând în continuare antrenat în proiectele partidului, rămânând în continuare membru ALDE și aproape de ceea ce înseamnă valorile și proiectele noastre", a precizat Constantin.

CITEŞTE ŞI Cadouri pentru 150 de copii din Sectorul 4, oferite de viceprimarul Ştefan Spiridon

150 de copii din Sectorul 4 al Capitalei au primit daruri de sărbători de la viceprimarul Ştefan Spiridon. Primii copii pe la care Moş Crăciun a trecut în acest an au fost elevii din clasa I de la Şcoala "George Topârceanu" din Sectorul 4. Deşi aici învaţă mai mulţi elevi din familii defavorizate, şcoala se află în topul celor mai solicitate unităţi de învăţământ din Sectorul 4. Acţiunea a fost completată de un alt gest umanitar făcut de edil pentru alţi 100 de copii provenind din familiile defavorizate din sector.

Etichete: Daniel Constantin, presedinte ALDE Sector 4, Sectorul 4, Ștefan Spiridon

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE