Victime şi distrugeri la Primăria Sectorului 2. Cum se acţioneazăClădirea Primăriei Sectorului 2 este distrusă de cutremur și afectată de incendii, angajații sunt răniți și trebuie evacuați de urgență, unii de pe acoperiș, în timp ce forțele de intervenție de la toate structurile acționează pentru salvarea victimelor și limitarea pagubelor - este scenariul exercițiului amplu care va avea loc joi, 20 iunie 2019, la ora 10.00, la sediul administrativ al sectorului 2 situat pe str. Chiristigiilor nr. 11 – 13.

Victime si distrugeri la Primaria Sectorului 2. Cum se actioneaza
Victime şi distrugeri la Primăria Sectorului 2. Cum se acţionează

Circa 100 de persoane specializate în căutarea și salvarea răniților vor participa la cel mai mare exercițiu de acest gen din sectorul 2, care simulează pagubele unui seism cu magnitudinea de 6,7 grade.

Conform scenariului, la ora 10.00 în zona Vrancea se produce un seism cu magnitudinea de 6,7 grade, urmat de doua replici, care provoacă distrugeri materiale și victime umane în țară și în Capitală.

La Primăria Sectorului 2 sunt rănite persoane, sediul este avariat, la fel și scările interioare, în timp ce izbucnește un incendiu la conducta cu alimentare de gaz și un altul produs de un scurt circuit la ultimul etaj al clădirii, care nu pot fi stinse cu mijloace proprii.

Vor participa reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dealul Spirii București-Ilfov", Poliția Locală Sector 2, Crucea Roșie Sector 2, Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2, Asociația „Foișorul de Foc = Voluntariat și Parteneriat pentru Viață", Echipa de Căutare – Salvare Urbană, S.C. Supercom SA, Distrigaz Sud Rețele, E-Distribuție Muntenia, Apa Nova.

Etichete: distrugeri primaria Sector 2, Sectorul 2, simulare cutremur, victime

0/1 COMENTARII
Xulescu
18 iun 18:33
+0
VOTURI
-0
Pai daca este EXERCITIU inseamna ca nu sunt victime reale si ma inseamna ca b365 incepe sa devina un site pamfletist ca Mediafax, Adevarul si altele, care "vand gogosi" si senzationalizeaza orice prostie!! Daca veti continua pe acest drum, VETI PIERDE audienta, in loc sa castigati audienta asa cum visati...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE