Victimele incendiului din Club Colectiv, comemorate de GOOGLE RomâniaINCENDIU CLUB COLECTIV PE GOOGLE ROMÂNIA. Tragedia din Club Colectiv din Bucureşti în care 30 de tineri au murit arşi de vii este comemorată, luni, de GOOGLE România printr-o fundă de doliu afişată pe prima pagină a motorului de căutare online.

INCENDIU CLUB COLECTIV PE GOOGLE ROMÂNIA. Funda de doliu apare sub căsuţa de căutare de pe pagina Google România, iar în descrierea sa este afişat mesajul "În memoria victimelor din clubul Colectiv".

INCENDIU COLECTIV. Bilanţ răniţi Spitalul Militar: Cinci tineri sunt operaţi în fiecare zi

În urma incendiului de vineri noapte din Club Colectiv, cinci dintre tinerii internaţi la Spitalul Militar Central din Capitală sunt încă în stare critică, fiind operaţi zilnic, după cum a precizat luni dimineaţă medicul Florentina Radu. Unul dintre pacienţi se află în continuare intubat.

INCENDIU CLUB COLECTIV PE GOOGLE ROMÂNIA. Google marchează, astfel, incidentul petrecut vineri seară în Clubul Colectiv din Bucureşti, unde 30 de oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi peste 180 au fost răniţi, în urma unui incendiu declanşat de la artificii aprinse în faţa scenei unde avea loc un concert.

90 de răniţi din incendiul de la Colectiv se zbat între viaţă şi moarte, la spital. SITUAŢIA ACTUALĂ

Un total de 146 de răniţi au fost internaţi în 12 spitale din Capitală, mai mult de jumătate dintre aceştia fiind în stare gravă sau critică, iar prognosticul medicilor în cazul acestora este foarte rezervat.

INCENDIU CLUB COLECTIV PE GOOGLE ROMÂNIA. În urma tragediei, Guvernul României a decretat, sâmbătă, trei zile de doliu naţional.

Medic de la Spitalul Floreasca: Este posibil ca numărul victimelor să se dubleze

Medicul Ioan Lascăr, seful Secției de Chirurgie Plastică de la Spitalul Floreasca, a declarat, într-o ședință la Guvern, că este posibil ca numărul victimelor în cazul incendiului din Clubul Colectiv să se dubleze. Potrivit acestuia, într-o astfel de situație, rata de supraviețuire este de 50%, informează Realitatea TV.

 

 

Etichete: INCENDIU CLUB COLECTIV PE GOOGLE ROMÂNIA, MORTI CLUB COLECTIV, victime

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE