Victor Costache şi-a dat demisia! Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Nelu Tătaru la MSPreşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea lui Nelu Tătaru în funcţia de ministru al Sănătăţii. Tătaru va depune tot joi jurământul.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, un decret prin care se ia act de demisia domnului Victor Sebastian Costache, ministrul Sănătăţii, şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului.

De asemenea, Iohannis a semnat un decret prin care se numeşte în funcţia de membru al Guvernului Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii.

Premierul Ludovic Orban a anunţat oficial joi că Victor Costache a demisionat de la conducerea Ministerului Sănătăţii şi l-a propus pe secretarul de stat Nelu Tătaru pentru acest post.

Ulterior, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că a luat act de demisia lui Victor Costache de la MS şi a semnat decretul de numire a noului ministru Nelu Tătaru, care va depune jurământul astăzi.

 

Etichete: demisie, Klaus Iohannis, nelu tataru, victor costache

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE