Victor Ponta a dat în judecată Unirea Shopping Center. Ce vrea fostul premier să obţinăFostul premier Victor Ponta a dat în judecată magazinul Unirea Shopping Center (USC), din centrul Bucureștiului, și a cerut instanței să oblige compania care administrează centrul comercial să-i plătească daune morale în cuantum de 60.000 de euro pentru atac la persoană și defăimare, din cauza unor clipuri video care au rulat pe monitoarele instalate în incintă.

Victor Ponta a dat in judecata Unirea Shopping Center. Ce vrea fostul premier sa obtina
Victor Ponta a dat în judecată Unirea Shopping Center. Ce vrea fostul premier să obţină

În aceste clipuri video, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro, apăreau sintagmele "Ei vor să pună mâna pe noi" și "România Liberă în pericol", precum și imagini cu Victor Ponta alături de alte persoane.

"Prin întâmpinarea făcută, USC a arătat că acele monitoare se închiriază pentru mesaje publicitare sau de informare către terți și nu are niciun control asupra informațiilor afișate, lucru stipulat și în contractul de închiriere, unde se menționează clar că responsabilitatea pentru acuratețea sau conținutul mesajelor afisate aparține exclusiv beneficiarului (celui care închiriază spațiul media). Astfel, în perioada în care au rulat, acele filmulețe au fost emise după semnarea unui contract între USC, ca și prestator, și Theta Proficiency SRL, în calitate de beneficiar", a transmis USC la solicitarea Profit.ro.

Etichete: instanta victor ponta, Unirea Shopping Center, Victor Ponta, video ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE