Victor Ponta a vrut să își dea DEMISIA, dar nu a fost lăsat. Cine l-a împiedicat pe premierPremierul Victor Ponta a declarat că s-a gândt să își dea demisia din funcția de premier al României, dar liderii coaliției de guvernare nu au fost de acord.

Victor Ponta a vrut sa isi dea DEMISIA, dar nu a fost lasat. Cine l-a impiedicat pe premier
Victor Ponta a vrut să își dea DEMISIA, dar nu a fost lăsat. Cine l-a împiedicat pe premier
Foto: romaniacurata.ro

Victor Ponta, prim-ministrul României, a declarat, într-o emisiune televizată, că în ultima perioadă s-a gândit de mai multe ori să demisioneze din fruntea Guvernului. 

În discuțiile pe care le-a purtat cu liderii coaliției de guvernare, Călin Popescu Tăriceanu, Gabriel Oprea și ceilalți șefi ai partidelor care guvernează țara și-au exprimat dezacordul în ceea ce privește o eventuală demisie a lui Ponta, susține premierul. 

"Discuţia nu a fost aşa...m-am dus eu la domnul Dragnea, Gabi Oprea, Daniel Constantin şi Călin Popescu Tăriceanu şi le-am zis: 'vă rog eu frumos, ţineţi-mă prim-ministru'. Dimpotrivă, le-am zis: 'ştiţi, am plecat de la partid, poate ar fi momentul să plec şi din funcţia de prim-ministru că m-am cam săturat de anumite lucruri strict personale'. Ei sunt cei care mi-au zis: 'domn'e, stai aşa că nu pleci de la Guvern, aşa cum te-ai supărat, dintr-o locuinţă, gândeşte-te la implicaţii' (...) Şi le-am spus: 'domn'e, poate e mai bine, poate găsim o soluţie, vorbim cu preşedintele Iohannis şi punem un prim-ministru tot de la noi'. Dar liderii coaliţiei mi-au spus: 'am pornit pe un drum, avem nişte lucruri de făcut, hai să le ducem la bun sfârşit", a explicat Ponta, potrivit stiripesurse.ro.

CITEȘTE ȘIPonta, ironii la adresa Alinei Gorghiu: Are idei puține și fixe. Mai rămânem 50 de ani la guvernare

Etichete: demisie victor ponta, Guvernul României, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE