Victor Ponta are noi probleme la picior. E nevoie de o nouă operațiePremierul Victor Ponta are noi probleme la genunchi, în urma intervenției chirurgicale din Turcia, și are nevoie de o nouă operație la menisc. Premierul ar fi descoperit noile probleme la cotrolul medical pe care l-a efectuat la începutul săptămânii la clinica din Istanbul. 

Ponta, despre rectificarea bugetara: La Transporturi e un buget mai mic, pentru ca sunt anchete
Ponta, despre rectificarea bugetară: La Transporturi e un buget mai mic, pentru că sunt anchete

Premierul Victor Ponta are noi probleme la picior, în urma intervenției chirrgicale din Turcia, și are nevoie de o nouă operație la menisc, au declarat pentru Hotnews.ro surse din PSD. Potrivit acestora, Ponta ar fi decis sa plece in concediu trei saptamani, urmand ca la intoarcere sa efectueze o noua interventie chirurgicala la genunchi.

Sursele citate au mai declarat pentru Hotnews ca Gabriel Oprea ar putea fi desemnat din nou premier interimar, pe durata spitalizarii lui Ponta. Nu este clar daca dupa aceasta noua internare la clinica din Turcia, Victor Ponta va decide sa continue in functia de premier sau va demisona, invocand complicarea situatiei sale medicale. Inlocuirea sa devine insa posibila la inceputul lunii septembrie, cand Parlamentul revine din vacanta.

Premierul Victor Ponta a plecat, luni, pentru un nou control medical in Turcia, dupa interventia chirugicala suferita la genunchi.

Victor Ponta s-a operat in Turcia, la Istanbul, pe 15 iunie. Premierul s-a operat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, cel mai mare centru medical privat din Turcia. Ponta a revenit in tara pe 8 iulie, iar pe 12 iulie, duminica seara, el si-a anuntat retragerea de la sefia PSD.

Pe 15 iunie, vicepremierul Gabriel Oprea a preluat temporar atributiile premierului Victor Ponta, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare a acestuia ca prim ministru interimar. Interimatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului a incetat pe 9 iulie, a doua zi dupa revenirea lui Victor Ponta in Romania.

Etichete: operaţie, psd, turcia, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE