Victor Ponta, atac dur la Moise Guran: "Uraganul Clotilde s-a fâsâit..." Replica jurnalistuluiFostul premier Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa jurnalistului Moise Guran, după ce acesta a dat share la o postare a fostului candidat al USB la Primăria sector 1, Clotilde Armand, referitor la mitingul organizat sâmbătă în Piaţa Universităţii pentru renumărarea voturilor în sectorul 1. Reacţia jurnalistului nu a întârziat să apară. 

Victor Ponta
Victor Ponta

UPDATE Moise Guran i-a dat replica lui Ponta pe Facebook:

"un anume domn Ponta crede ca eu si el ne tragem de sireturi. :) a mai crezut odata asta, intr-o dezbatere despre RMGC...

"Deci am hotărât să dau și eu share la postarea lui Moise Guran care a dat share la postarea Clotildei!  Am văzut ceva despre cum vine sâmbătă Uraganul "Clotilde" în Piață cu mii (sau zeci de mii de oameni)!

De ce dau share luni?! Ca s-a fâsâit sâmbătă - în loc de "Uragan" a fost o ploicică de vreo sută de oameni (când zic Hotnews și Digi 400 știu sigur să calculez că de fapt au fost un sfert)!

Păi bine dragă Moise, tocmai tu care acum ai serviciul în "câmpul tactic" de la UM Digi 24 să faci așa greșeală - protest sâmbătă când sunt toți ofițerii și subofițerii în weekend la familie?! Faci cum scrie la carte marți seara - spui câți îți trebuie (pentru cifre peste 10.000 trebuie să aprobe Klaus) și scoatem și rezerviștii!

Hai, organizare și mă anunți când să dau share data viitoare! La mulți ani lui Șefu și săru-mâna Doamnei!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Moise Guran a scris sâmbătă pe pagina de Facebook: "Protestul "Clotilde" :) suna ca Uraganul "Clotilde"... din ce vad pe facebook ne vom strange cateva mii de oameni."

Clotilde Armand, candidata Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB) la Primăria Sectorului 1, a fost sâmbătă, în Piaţa Universităţii,  unde a avut loc un miting de protest prin care se cere renumărarea voturilor de la alegerile locale din sectorul 1 al Capitalei.

La protestul organizat în Piaţa Universităţii a participat şi Moise Guran.

Etichete: Clotilde Armand, miting piata universitatii, moise guran, Victor Ponta

0/8 COMENTARII
mihai
15 iun 11:10
+0
VOTURI
-0
Unde iesti TU TEPES Doame, ca punind mina pe Eii, s-ai imparti in doua cete in SMINTITI si in MISEI, si in doua temniti large cu dea sila s-ai aduni, sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni.
daniel
15 iun 08:37
+0
VOTURI
-0
Care este reactia prompt a lui Guran la atacul lui Ponta?
viorel
14 iun 13:36
+0
VOTURI
-0
Sunteti niste papagali,lingai,borfasi,oameni fara caracter E T C
Ce sa vad?
14 iun 09:46
+0
VOTURI
-0
Ca sa vad... ce? Ca se refuza o renumarare a voturilor care ar fi lamurit situatia?
Ca sa vad? Deocamdata vad doar ca unii refuza cu indarjire sa dovedeasca cum ca ar fi castigat in mod legal.
Ca sa vezi !
14 iun 08:19
+0
VOTURI
-0
Clotilda da dovada de paranoia . Chiar crede ca a castigat . ca sa vezi cine vroia sa-i conduca pe bucuresteni !
din diaspora
14 iun 08:18
+0
VOTURI
-0
Moise este evreu ? Comparativ cu Ponta este un papagal lingau .
coco
13 iun 18:15
+0
VOTURI
-0
a fost furata sau a furat ? cat despre javre, mars la cotet !
danezu
13 iun 16:13
+0
VOTURI
-0
Ponta - tot javra ordinara a ramas. Clotilde a fost furata in sectorul 1 - pentru a iesi un panglicar primar.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h