Victor Ponta, audiat la DNA Ploieşti în dosarul Tony BlairVictor Ponta a părăsit sediul DNA Ploiești după aproximativ o oră de la sosire, el declarând că în fața procurorilor și-a susținut în totalitate declarațiile pe care le-a dat în fața judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiției.

Victor Ponta, audiat la DNA Ploiesti in dosarul Tony Blair
Victor Ponta, audiat la DNA Ploieşti în dosarul Tony Blair

"Am dat declarații în fața judecătorului de la Înalta Curte, a fost un procuror acolo care mi-a pus întrebări și mi-am susținut în totalitate acele declarații. Nu am schimbat nimic", a declarat Victor Ponta.

Întrebat dacă Tony Blair va fi audiat în acest dosar, Ponta a răspuns: "Haideți să nu ne facem de râs cu toții. Chiar vreți să-l vedeți pe Tony Blair la DNA Ploiești?".

Anterior la intrarea în sediul parchetului, Ponta a fost întrebat dacă va propune audierea fostului premier britanic el răspunzând: "Normal".

În acest dosar Ponta este urmărit penal sub control judiciar pentru folosirea influenței ori autorității în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și complicitate la spălare de bani.

Etichete: DNA Ploiești, Tony Blair, Victor Ponta, victor ponta audiat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE