Victor Ponta şi Dan Şova, audiaţi la ICCJ în dosarul Turceni-RovinariVictor Ponta a venit la audieri, vineri dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a da declaratii in dosarul Turceni-Rovinari. Înaintea lui, la ICCJ a ajuns Dan Şova.

Victor Ponta, audiat  la ICCJ in dosarul Turceni-Rovinari
Victor Ponta, audiat la ICCJ în dosarul Turceni-Rovinari
Foto: realitatea.net

Premierul demisionar este audiat in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi comis in calitate de avocat, aminteste Hotnews.ro.

Victor Ponta a ajuns la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie vineri dimineata, in jurul orei 8:30. Termenul de vineri este primul din proces la care Victor Ponta a fost citat, potrivit Digi 24.

Înaintea lui Victor Ponta, la ICCJ a venit şi senatorul Dan Şova, citat şi el, alături de ceilalţi inculpaţi din dosarul Turceni-Rovinari.

Judecătorul a dispus de la primul termen în Cameră preliminară citarea, pentru 6 noiembrie, a inculpaţilor din dosarul Turceni-Rovinari, care să prezinte eventualele cereri, excepţii sau obiecţii în privinţa rechizitoriului procurilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Etichete: audiat, turceni rovinari, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE