Victor Ponta, către Guvern: Să fiți vineri în Parlament la moțiunea de cenzură. Știți că nu va treceVictor Ponta le-a cerut miercuri miniștrilor din cabinetul său să fie prezenți vineri la dezbaterea și votul în Parlament la moțiunea de cenzură, precizând că demersul Opoziției oricum "nu va trece".

Victor Ponta, catre Guvern: Sa fiti vineri in Parlament la motiunea de cenzura. Știti ca nu va trece
Victor Ponta, către Guvern: Să fiți vineri în Parlament la moțiunea de cenzură. Știți că nu va trece

"Noi trebuie să ne facem treaba ca Guvern. Nu are cine să facă această treabă. În rest, sper ca bătăliile politice să nu se ducă în altă zone. De exemplu, sunt absolut convins că, vineri, la moțiunea de cenzură, bătălia politică va fi doar în Parlament", a afirmat Ponta miercuri, la începutul ședinței de Guvern, potrivit Agerpres.

Totodată, Ponta s-a declarat convins că "nu va fi niciun fel de problemă" și a spus că moțiunea de cenzură "nu va trece".

"Să ne ducem bătălia politică în Parlament. Sportul la stadion și așa mai departe. Deci, e foarte important și fac un apel la toată lumea să respectăm legea, să fim raționali și să ne facem treaba pentru care fiecare ne votează. Deci, sunt absolut convins că nu va fi niciun fel de problemă. Oricum vineri o să vă rog să fiți la moțiunea de cenzură, pentru că e normal, e dreptul Parlamentului și al Opoziției de a depune această moțiune. Știți foarte bine, nu va trece. Asta înseamnă că ne vedem de treabă de săptămâna viitoare, în continuare, în același fel", a subliniat premierul.

CITEȘTE ȘI: Ministerul Justiției, cu tot cu Robert Cazanciuc, trec la UNPR. Ce a declarat Ponta la Guvern

Ministrul Robert Cazanciuc se va înscrie în UNPR și astfel Ministerul Justiția va trece și el la Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR), informează Realitatea Tv. Premierul Victor Ponta i s-a adresat ministrului Robert Cazanciuc la începutul ședinței Guvernului și a afirmat că de-acum "va fi și mai eficient".

La începutul ședinței Guvernului de miercuri, Victor Ponta i s-a adresat ministrului Robert Cazanciuc, astfel: "Acum de când... tot timpul ați fost în coordonarea vicepremierului pentru siguranța națională (Gabriel Oprea - n.red.), sunteți și mai eficient domnule ministru și mă bucură acest lucru".

Etichete: dezbatere, Guvern, moţiune, parlament, PNL, şedinţă, Victor Ponta, vot parlament

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h