Victor Ponta îi cere demisia Ministrului Justiției, în urma scandalului cu violul de la VasluiVictor Ponta cere măsuri de la ministrul Justiției, sau ca acesta să își prezinte demisia. 

Gorghiu: Cazanciuc trebuia sa-si dea demisia. M. Justitiei: O sa reflectez la problema demisiei
Gorghiu: Cazanciuc trebuia să-și dea demisia. M. Justiției: O să reflectez la problema demisiei
Foto: www.antena3.ro

Premierul a reacţionat la cazul elevei violate de şapte tineri în Vaslui. După ce tinerii au fost lăsaţi în libertate pe perioada procesului şi izbucnirea unui scandal public, CSM s-a sesizat în acest caz. Ponta nu este mulţumit şi cere acţiune din partea ministrului Justiţiei.

"Vreau să-mi exprim solidaritatea cu victima de la Vaslui. De ani de zile nu facem altceva decât să dăm la televizor bătălii politice. Cred că este un lucru foarte grav cu ce am ajuns pentru întreaga societate. Vreau să cred că se va schimba ceva cu adevărat. Ne bucurăm că vedem deputați si politiceni arestați preventiv. Este un lucru grav în care a ajuns întreaga societate. Nu ne concentrăm pe viata de zi cu zi a oamenilor. Vreau să vă rog domnule ministrul al Justiției și să vă exercitați autoritatea în CSM și dacă nu, să vă dați demisia. Să le atrageți atenția celor de CSM, în afara că nu am voie să comentez. Uite că acum am voie să comentez. Nu e nicio presiune la adresa justiţiei. Vă rog să vă exercitaţi atribuţiunile", i-a spus premierul ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc.

Robert Cazanciuc i-a răspuns premierului, încercând să explice faptul că Inspecţia judiciară efectuează un control în acest caz şi, în funcţie de cele constatate, se vor lua lăsuri. Victor Ponta i-a tăiat-o scurt: "Poveşti! Poveşti am mai auzit. Poate de data asta îi mai apară şi pe oameni, nu numai pe ai lor."

SURSA - stiripesurse.ro

Etichete: Guvern, ministru, vaslui, Victor Ponta, viol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE