Victor Ponta: În săptămâna de până în 19 decembrie suntem gata cu noua formulă de guvernPremierul Victor Ponta a anunţat, marţi, că începând din 13 decembrie şi până în 19 decembrie va veni în Parlament cu noua structură de Guvern şi cu proiectul de buget pe anul viitor.

Ponta: Taxarea marilor averi este buna, dar noi nu avem sistemul. Nu poate fi aplicata din 2015
Ponta: Taxarea marilor averi este bună, dar noi nu avem sistemul. Nu poate fi aplicată din 2015
Foto: bestfm.ro

„În acea săptămână, până pe 19 decembrie, suntem gata cu noua formulă de guvern, pentru că pe 13 decembrie este ziua în care cei de la UDMR decid în mod oficial că nu vor mai participa cu miniştri la guvernare. Ştiu că au decis şi ştiu că se vor ţine de cuvânt că vor vota noua structură a guvernului şi bugetul în acest an şi asta înseamnă că putem veni imediat după 13 cu noua structură de guvern", a afirmat Ponta, după şedinţa grupurilor parlamentare reunite ale PSD, potrivit Mediafax.

El a spus că i-a informat pe parlamentarii PSD că trebuie să decidă împreună dacă există sprijinul pentru continuarea guvernării.

„I-am informat şi pe colegii mei despre faptul că trebuia să decidem împreună dacă există sprijinul grupurilor parlamentare pentru continuarea guvernării. S-a dat un vot, a fost un vot unanim pentru continuarea programului de guvernare şi de asemnea i-am anunţat că asta înseamnă să venim cu bugetul în jur de 14, pe 10 îl terminăm la Guvern, dar în jur de 14 intră în Parlamemnt şi cu o formă restructurată a Guvernului, din care să facă parte, alături de PSD, cu câte 2 portofolii, colegii de la UNPR, PC şi PLR", a explicat Ponta.

Etichete: buget 2015, Guvern, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h