ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Victor Ponta își anunță marți candidatura la prezidențiale la CraiovaALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Premierul Victor Ponta va cere marți sprijinul partidului său pentru candidatura la prezidenţialele din noiembrie.

Victor Ponta isi anunta marti candidatura la prezidentiale la Craiova
Victor Ponta își anunță marti candidatura la prezidentiale la Craiova

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Victor Ponta cere marți sprijinul PSD pentru candidatura sa la alegerile prezidenţiale, în Consiliul Naţional al Partidului ce se ţine la Craiova, potrivit Realitatea.

În urmă cu o săptămână premierul Victor Ponta şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din noiembrie. 

"Voi candida. E ceea ce voi cere. Pe 29 iulie voi cere in cadrul structurii PSD, sprijinul pentru candidatura. In septembrie avem nevoie de un Congres, pentru ca azi domnul Antonescu este candidatul PSD, conform intelegerii din USL. Intru in cursa cu ideea de a castiga", declara premierul Ponta, pe 24 iulie, la Adevarul Live.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: La Consiliul Naţional al PSD, care se va desfăşura în Sala Polivalentă din Craiova, vor participa 6.000 de social-democraţi, veniţi din toată ţara. Gazdele Consiliului National vor fi primarita PSD a Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, si liderul organizatiei judetene a partidului, deputatul Claudiu Manda.

Data de 29 iulie marcheaza si 2 ani de la referendumul esuat de demitere a presedintelui, iar Craiova este locul unde in urma cu circa un an postul Antena 3, detinut de familia conservatorului Dan Voiculescu, aliatul PSD-ului, a scos in strada 50.000 de oameni la aniversarea televiziunii, la care vedetele statiei au facut trimitere si la Basescu, potrivit HotNews.ro.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Victor Ponta este deputat de Gorj, unde a primit peste 60% din voturi, la alegerile legislative din 2012.

Etichete: prezidențiale, psd, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE