Victor Ponta: Jandarmii au primit muniţie, li s-a spus că azi are loc o lovitură de statVictor Ponta, aflat în afara Palatului Parlamentului, alături de protestatari, le-a cerut jandarmilor să nu asculte ordinele de a interveni contra manifestanţilor, "să nu asculte ordinele lui Băsescu, aşa cum nu le-au ascultat nici pe ale lui Ceauşescu, în 1989". PSD-istul  spune că jandarmii au fost convocaţi ieri seară şi li s-a spus că astăzi va fi organizată o lovitură de stat, iar azi au primit muniţie.

Declaraţia lui Ponta a fost susţinută şi de Liviu Dragnea, care a declarat la Realitatea TV că în Bucureşti e alarmă de gradul zero, ceea ce, din punct de vedere al forţelor de ordine, înseamnă "glonţ pe ţeavă".

Marius Militaru, purtător de cuvânt al Jandarmeriei, a infirmat pentru B365 declaraţiile făcute de liderii PSD: "jandarmii nu au primit muniţie, au doar dotările standard pentru asigurarea ordinii publice."

Etichete: 27 octombrie, jandarmi, manifestaţii, octombrie, Palatul Parlamentului, Ponta, proteste, Sectorul 1, sindicalişti, ţeavă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE