Victor Ponta, mesaj de ziua lui: În 43 de ani nu am făcut niciodată ceva ilegal sau rău cu intenţiePremierul Victor Ponta le-a mulţumit pe Facebook tuturor celor care l-au felicitat de ziua lui. În mesajul postat prim-ministrul a ţinut să precizeze că nu a făcut niciodată "ceva ilegal sau rău cu intenţie".

Victor Ponta, mesaj de ziua lui: In 43 de ani nu am facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie
Victor Ponta, mesaj de ziua lui: În 43 de ani nu am făcut niciodată ceva ilegal sau rău cu intenţie
Foto: ziuanews.ro

Premierul Victor Ponta a împlinit duminică, 20 septembrie, 43 de ani. Cu această ocazie, el le-a mulţumit, pe Facebook, celor care l-au felicitat.

"Multumesc tuturor celor care azi mi-au transmis un gand bun (familie, prieteni, colegi sau necunoscuti, precum cei doi tineri care m-au vazut in masina la semafor si au lasat geamul jos doar sa-mi ureze "La multi ani!").

In 43 de ani am trecut deja prin foarte multe, bune si rele, cred in Dumnezeu, imi iubesc familia mai mult decat pe mine insumi, imi ajut prietenii si respect oamenii. Nu am facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie, am invatat din greseli si am cerut iertare cand am gresit.

Chiar si azi, in timpuri cum nu am mai trait, cred ca prostia, ticalosia si ura atat de prezente din pacate in viata noastra, nu pot sa ne schimbe fundamental ca oameni!", a scris Ponta, pe Facebook.

 

Multumesc tuturor celor care azi mi-au transmis un gand bun (familie, prieteni, colegi sau necunoscuti, precum cei doi...

Posted by Victor Ponta on Sunday, September 20, 2015
Vezi aici: Cele mai importante momente din cariera lui Ponta. VIDEO 

Etichete: ilegal, mesaj, Victor Ponta

0/1 COMENTARII
LKC
21 sep 11:11
+0
VOTURI
-0
"nu am făcut niciodată ceva ilegal sau rău cu intenţie"

Nu cu intentie? Fraza asta ar putea fi interpretata ca o recunoastere ca a facut ceva gresit.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE