Victor Ponta: Ofiţerul acoperit e Lucian Isar. Reacţia Alinei GorghiuVictor Ponta a declarat, luni, că soţul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, este ofiţerul acoperit la care se referea zilele trecute, pe pagina de Facebook. Copreşedintele PNL a reacţionat la acuzaţiile aduse soţului, iar Victor Ponta a precizat că a fost ironic atunci când a făcut declaraţia.

Victor Ponta: Ofiterul acoperit e Lucian Isar
Victor Ponta: Ofiţerul acoperit e Lucian Isar
Foto: telegrafonline.ro

UPDATE 21.17 Victor Ponta afirmă că a fost ironic atunci l-a indicat pe Lucian Isar drept ofiţerul sub acoperire la care se referea.

"Faptul că îmi bat joc de GorghiuIsar are ca scuză doar că asta merită ei!", a notat fostul premier pe Facebook.

UPDATE 19.19 : Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a reacţionat, pe Facebook, la declaraţia premierului.

"Referitor la ultimele lucruri trăsnite spuse de Victor Ponta, am următorul comentariu de făcut: S-a intrat în zona patologicului deja și sunt convinsă că o întreagă țară vede că e un semn foarte bun că am scăpat de un prim-ministru bolnav. Îmi asum tot ce spun, cu subiect și predicat. Până acum făcea un rău imens PSD. Acum nu face altceva decât să distrugă PSD. Să ajungi să spui că soțul meu, care este persoană fizică, privată și nu are nicio legătură cu viața politică, va acapara PSD, este de noaptea minții, însă doar PSD poate să judece cât de în favoarea lor este o asemenea declarație. Mie nu-mi rămâne decât să privesc cu zâmbetul pe buze toate elucubrațiile acestui om", a scris Alina Gorghiu.

"La cine domn'le? La Calimente (Mihăiţă Calimente - preşedintele Comisiei de control a activităţii SIE - n.r.)? La SRI nu m-au chemat. La Calimente, un păcălici, ştiţi foarte bine. O să-i spun: Lucian Isar e. Despre el vorbeam. De Isar. Preia tot. A preluat PNL şi...", a spus Victor Ponta, întrebat dacă va merge la comisiile parlamentare pentru a spune la ce ofiţer acoperit se referea.

Fostul premier Victor Ponta scria, vineri, pe o reţea de socializare, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu ar trebui să îşi dea demisia din fruntea partidului, întrucât trebuie să ţină formaţiunea unită şi să o ferească de toţi "ofiţerii" acoperiţi sau descoperiţi care vor să o preia. Ulterior, Ponta a precizat că atunci când a scris despre ofiţeri acoperiţi sau nu care ar dori să preia PSD nu se referea la numărul 2 din partid, Valeriu Zgonea, ci la un vicepreşedinte care a făcut parte din Guvern.

Lucian Isar a fost ministru delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri în Guvernul Victor Ponta, în 2012.

Etichete: lucian isar, Victor Ponta

0/1 COMENTARII
Cris
25 Apr 18:08
+0
VOTURI
-0
A descoperit si Ponta, ce stie toata lumea... Parca spunea ca are un acoperit in PSD, iar ala nu poate fi altul decat tradatorul de Zgonea... De Isar stie toata lumea, mai putin nevasta-sa, ca nu i-a spus...

Mare chestie ai descoperit, Victoras, tata.. Du-te si te impusca !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE