Victor Ponta, petrecere privată cu foştii miniştriVictor Ponta i-a chemat la o reuniune restrânsă pe cei 22 de foşti miniştri. Întâlnirea are loc astăzi la un restaurant de lux din Capitală.

Victor Ponta, petrecere privata cu fostii ministri (Foto click.ro)
Victor Ponta, petrecere privată cu foştii miniştri (Foto click.ro)

La petrecerea privată organizată de fostul premier au fost invitaţi să participe toţi foştii miniştri din cabinetul Ponta, însă unii nu vor putea onora invitaţia ex prim-ministrului, scrie realitatea.net. 

După ce a demisionat din fruntea Guvernului, Victor Ponta a preferat să meargă la diverse evenimente internaţionale decât să participe la lucrările Parlamentului sau la şedinţele de partid. Între timp, fostul premier a vizitat China, Germania, dar şi Georgia.

Şi în vară, pe când era premier, Ponta a organizat un teambuilding în Delta Dunării unde politicile publice au fost dezbătute pe șalupă.  

"Delta Dunării - ca în fiecare an, locul ideal pentru team building. Guvernul este o echipă sudată şi performantă, suntem colegi şi prieteni, iar pregătirea politicilor publice până la sfârşitul anului este extrem de importantă pentru toţi cetăţenii", a scris atunci fostul premier pe contul de Facebook.

Etichete: ministri, petrecere privata, Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE