Victor Ponta, reacţie dură după ce Negoiţă a fost pus sub urmărire penală. ATAC la IohannisVictor Ponta a reacţionat dur, joi, după ce Robert Negoiţă, candidat al PSD la Primăria sectorului 3, a fost pus sub urmărire penală de DNA. Ponta spune că Negoiţă ar trebui să fie reales primar cu 99%, în timp ce candidatul PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, ar trebui să obţină cel mult 1%. Ponta a lansat în acest context un atac la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. 

Fostul premier Victor Ponta
Fostul premier Victor Ponta

"Ca sa fie foarte clar ce am spus si ieri despre Piedone - nu locuiesc in Sectorul 3 si nu pot astfel sa-l votez pe Robert Negoita, dar daca se voteaza pentru Primar pe 5 iunie acesta ar trebui sa fie ales cu 99%!!! Ca si Olguta Vasilescu la Craiova, ca si altii!

La fel sunt convins ca daca se voteaza pentru Primar la Bucuresti (si nu pentru varianta romaneasca a lui Rasputin) Marian Munteanu ar trebui in mod firesc sa aiba cel mult 1%!!!

Am inteles ca functia de Presedinte al tarii nu mai poate fi decisa in Romania si de catre romani, deoarece cel care o ocupa trebuie sa voteze si sa sustina decizii internationale mult prea mari si importante pentru o tara mica ( si oricum lovita constant din interior de o multime de "cozi de topor")! Noi doar trebuie sa mergem cuminti cu restul "Grupului" ( si sa platim cheltuielile extravagante cand avem ghinion sa ni se impuna un presedinte cu apucaturi de Grof din secolul XVII)
Dar dincolo de Presedinte chiar ar trebui sa putem sa ne alegem democratic Guvernul Central si guvernarile locale , inclusiv primarii / pentru ca deciziile lor de zi cu zi ne afecteaza noua viata de zi cu zi!

Manipularile si propaganda devenite deja clasice la prezidentiale reprezinta o adevarata catastrofa in cazul alegerilor locale si parlamentare.

Un singur exemplu foarte recent - penibilul absolut si mostra de incompetenta crasa dovedita de "tehnocrati" in cazul Ordonantei privind salarizarea ( care afecteaza direct 1,2 milioane de angajati plus familiile lor)!!! Acesti oameni de la Guvern sunt evident incapabili si sa fie portari de bloc pentru ca si-ar da cu usa in cap singuri !!!

Sper deci sa fim lasati pe 5 Iunie sa votam primari, care stiu sa administreze orase sau comune / sa nu fim obligati iar sa votam tot felul de salvatori mesianici care dupa vot se duc sa ne salveze in Florida sau la Maglavit!", a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Miercuri, Victor Ponta a avut un mesaj de susţinere şi pentru Cristian Popescu piedone:

"Nu locuiesc în Sectorul 4 și deci nu pot să-l votez la Primărie pe Piedone. Dar dacă se votează pe 5 iunie cine este cel mai bun de Primar, cu siguranță merită să ia 99% din voturi. Dacă se va vota pe considerente politice sau pe propagandă, deja e o altă discuție - și evident o nouă greșeală în a vota oameni total nepregătiți sau a vota contra ca să ne pară rău după!"

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, robert negoita, Victor Ponta

0/5 COMENTARII
vlad
15 Apr 10:09
+0
VOTURI
-0
Simtul penibilului a durat si la asta exact la fel de mult ca la Piedone, 5 luni. Sunt unii primari luati acum la care vinovatia este discutabila... dar la Negoita este atat de evidenta evaziunea!!! Hai sa zicem, ca poate printr-o chichita legala avea dreptate si scapa in fata legii, dar din punct de vedere moral este clar evaziune!! Iar un om care fura statul, legal sau nu, chiar nu are ce cauta ca primar, pt ca e clar ca spirit civic sau corectitudine nu are.
Cris
15 Apr 08:12
+0
VOTURI
-0
Negoita e un escroc penal dovedit si va ajunge, in cele din urma, la PUSCARIE, dar s-au facut si niste lucruri bune in sectorul 3 motiv pentru care, cel putin 60% din voturi le are asigurate. Ca ne place, ca nu ne place... asta e! Dar Gabriela Firea la Capitala nu e in niciun caz o optiune, decat daca o compari cu Pacaliciul de Marian Munteanu... Practic tampitzii de la PNL si-au aprins singuri paie in cap cu Marian Munteanu, dovedind astfel cat de idiotzi sunt. Ii urca sacii in car Gabrielei Firea.
Secundarul General
14 Apr 15:02
+0
VOTURI
-0
Sa fie reales pentru ce? Ca a distrus tot sectorul 3 cu bordurile lui roz, a facut parcari pe trotuare si alei prin gradinile blocurilor, a betonat trunchiurile copacilor.
nicu
14 Apr 13:52
+0
VOTURI
-0
si cine te obliga? votezi pe cine crezi ca este mai bun sau iti este impus de cei pe care ii adori politic. in rest este apa de ploaie.
Maximus
14 Apr 12:48
+0
VOTURI
-0
Eu locuiesc in s3 si nu l-as vota pe Negoita...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE