Victor Ponta, reacţie la ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT: Cine seamănă vânt, culege furtunăROBERT TURCESCU, COLONEL SUB ACOPERIRE: Victor Ponta a comentat, luni, anunţul lui Robert Turcescu cum că ar fi fost ofiţer sub acoperire, spunând că nu a fost surprins de declaraţiile jurnalistului şi "cine seamănă vânt, culege furtună".

Victor Ponta, in dosarul MICROSOFT
Victor Ponta, in dosarul MICROSOFT

ROBERT TURCESCU, COLONEL SUB ACOPERIRE: Întrebat luni de jurnalişti dacă l-a surprins anunţul lui Robert Turcescu, Victor Ponta a răspuns: "Pe mine, nu, normal", potrivit romaniatv.net.

Premierul a arătat că, aşa cum a precizat MApN într-un comunicat de presă, există instituţii ale statului care verifică respectarea şi aplicarea legii.

"Daţi-mi voie să nu intru în această discuţie decât recunoscând faptul că cine seamănă vânt culege furtună şi este valabil şi pentru alţi oameni apropiaţi domnului Traian Băsescu", a spus Ponta.

ROBERT TURCESCU, COLONEL SUB ACOPERIRE: Jurnalistul Robert Turcescu a confirmat autenticitatea documentelor postate pe blog prin care a mărturisit că a fost ofițer-acoperit. Pagina sa de internet a fost închisă în scurt timp. 

ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT: Robert Turcescu a confirmat, la B1 TV, că postarea apărută duminică pe blogul său precum că a fost ofiter acoperit este veridică.

Turcescu a mai spus că "mărturisirea" este scrisă de el, că documentele sunt reale și că acum se simte eliberat și fericit.

Ministerul Apărării Naţionale sau o altă instituţie abilitată nu au confirmat sau infirmat "spovedania" lui Robert Turcescu. 

CITEȘTE ȘI: ROBERT TURCESCU riscă 7 ani de ÎNCHISOARE după ce a mărturisit că a fost OFIȚER ACOPERIT 

ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT: Reamintim că B365.ro a scris AICI despre faptul că ROBERT TURCESCU a fost înaintat la gradul de colonel de către fostul Ministru al Apărării, generalul Gabriel Oprea, alături de alţi jurnalişti. Conform listei publicate, Robert Turcescu nu avea niciun grad înainte de această "promovare". Citește mai multe despre COLONELUL SUB ACOPERIRE-ROBERT TURCESCU AICI.

ROBERT TURCESCU, COLONEL SUB ACOPERIRE: Jurnalistul a mai spus că de luni nu va mai avea emisiune la postul B1TV.

CITEȘTE ȘI:Radu Banciu,despre OFIȚERUL ACOPERIT Robert Turcescu: Dârdâia când a plecat de aici, a fost șantajat

CITEȘTE ȘI: Tolontan,revoltat de lipsa de reacțe MApN, după autodenunțul lui Robert Turcescu ca OFIȚER ACOPERIT

CITEȘTE ȘI: Reacția lui CTP după ce a aflat că Robert Turcescu a fost OFIȚER ACOPERIT: Delir mistic

MApN nu comentează cazul TURCESCU.

"În legătură cu informaţiile referitoare la Robert Turcescu, apărute în spaţiul public în ultimele zile, facem următoarele precizări: Ministerul Apărării Naţionale nu face niciun fel de comentariu pe marginea acestui subiect. M.Ap.N. aplică legile ţării şi consideră că dezbaterile care pot aduce atingere imaginii Armatei României nu sunt benefice. Dacă se vor constata nereguli, alte instituţii ale statului sunt abilitate să se pronunţe", se arată în comunicatul Ministerului Apărării.

Etichete: MApN, reacție, ROBERT TURCESCU OFIȚER SUB ACOPERIRE, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h