Victoraş Micula fiul patronului European Drinks, a sărit în mare, direct din elicopterVictoras Micula a sarit in Marea Neagra de la inaltime, direct din elicopterul personal.

Victoras Micula fiul patronului European Drinks, a sarit in mare, direct din elicopter
Victoraş Micula fiul patronului European Drinks, a sărit în mare, direct din elicopter
Foto: realitatea.net

Victoras Nicula, fiul patronului European Drinks, era foarte incins dupa distractia cu prietenii, asa ca a decis sa se racoreasca inotand un pic. S-a urcat in elicopter si l-a folosit pe post de trambulina, potrivit wowbiz.ro.

Victoras adora sa isi faca de cap. A fost surprins de paparazzi si in club, nu doar cand facea acrobatii in apa, aruncandu-se din elicopter. A dansat, s-a distrat, a fost inconjurat in permanenta de prieteni si de fete frumoase si foarte sexy. Si pentru ca nu se uita la bani atunci cand face consumatie, tanarul milionar a scos din buzunar, dupa doar cateva ore petrecute in club, vreo 25.000 de lei pentru a achita nota de plata pentru masa la care a stat, conform sursei citate.

Imagini video cu saltul lui Victoraş Micula direct din elicopter în mare, pe wowbiz.ro.

Etichete: elicopter, marea neagra, milionar

0/1 COMENTARII
Bagati in voi ca sa umfle gusa Victoras
19 aug 11:06
+0
VOTURI
-0
Toti consumatorii de otravuri European Drinks ar trebui sa vada acest videoclip, ca doar ei platesc pentru extravagantele (si femeile) umflatelului Victoras.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h