Cum arată acum PARKLAKE PLAZA, cel mai nou mall din Bucureşti, şi cum va arăta la final VIDEO&FOTOMall-ul ParkLake Plaza, care se construieşte în prezent în Sectorul 3 din Capitală, lângă parcul Al.I. Cuza (IOR), va avea circa 70.000 metri pătraţi, iar cei care îl vor vizita vor avea la dispoziţie aproape 200 de magazine pentru shopping. ParkLake Plaza ar urma să fie deschis în toamna acestui an, fiind cel mai nou mall din Bucureşti, alături de Veranda Mall de la Obor. 

Potrivit proprietarilor, investiţia în mall-ul ParkLake Plaza se ridică la aproape 180 milioane euro şi va număra peste 200 de magazine, inclusiv 23 de restaurante şi un cinematograf multiplex, pe o suprafaţă totală închiriabilă de 70.000 metri pătraţi. 

ParkLake Plaza, cel mai nou mall din Bucureşti, va găzdui unul dintre cele mai mari magazine H&M din România, cu o suprafaţă de 2.700 metri pătraţi, precum și toate brand-urile Inditex care sunt prezente pe piața românească: Zara, Zara Home, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka și Pull&Bear, care vor ocupa o suprafață totală închiriabilă de peste 6.000 metri pătraţi. În plus, este confirmată și prezența Koton, Maxitoys și Maxbet.

În prezent, lucrările de construcţie la ParkLake Plaza sunt în plină desfăşurare, ultimele imagini de pe şantierul mall-ului fiind captate video cu ajutorul unei drone. Randarea video a fost făcută publică de dromedia.ro. 

(Sursa video dromedia.ro)

Ce magazine vor găsi bucureștenii la mall-ul ParkLake Plaza:
Debenhams, Reserved, Mohito, Sin Say, House, Cropp, H&M, Bershka, Massimo Dutti, Stradivarius, Zara, Pull & Bear, Oysho, Koton, Claire's, Springfield, Lee Cooper, KVL, TimeOut, Geox, Il Passo, Aldo, Piazza Italia, CCC, Swarovski, Splend'or, B&B
Douglas, Sephora, Yves Rocher, Kendra
Zara Home, Altex, Arsis, MaxiToys, Cărturești
Brioche Dorée, Coffee Republic, Filicori, Gloria Jean's Coffees, Fior di Latte, Fooda, Wu Xing, , K-Grill, Oro Toro (by OSHO), Bistrot du Paris, Rustic, Chopstix, SaladBox, Zaraza.

Parcare subterană de 2.600 de locuri la ParkLake Plaza

ParkLake este un proiect joint-venture al spaniolilor de la Sonae Sierra şi Caelum Development. 

ParkLake reprezintă o investiție de 180 de milioane euro și își va deschide porțile în toamna acestui an. Centrul comercial va beneficia de 200 de magazine și 2.600 de locuri de parcare subterane.

VEZI AICI Cum va arăta mall-ul Park Lake Plaza, la final. GALERIE FOTO

Etichete: cum arata, cum va arata mall park lake plaza, lucrări, MALL PARK LAKE PLAZA, park lake plaza, şantier, Sectorul 3, video

0/2 COMENTARII
juillet
17 mar 00:53
+0
VOTURI
-0
Si primim si bani , ca sa putem cheltuii in acest mega mall ??
Cris
27 feb 10:00
+0
VOTURI
-0
Investitie absolut megalomanica si inutila, care se incadreaza ca sulla in arhitectura zonei si mutileaza vizual tot ansamblul alcatuit din parc, bulevard, etc. Intr-o tara normala la cap (nu e cazul Romaniei) nu s-ar fi dat niciodata autorizatie de constructie pentru un asemenea buncar in interiorul orasului, la intersectia a 2 bulevarde. Dar in Romania, fiind spagarii la putere, de peste 25 de ani, uite ca se poate.

Nimeni nu a raspuns la o intrebare simpla: pentru ce e necesar un astfel de buncar in acea zona ???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE