VIDEO Mai multe persoane, bătute și intimidate în București, ca să retragă o plângerea penalăPolițiștii bucureșteni au făcut percheziții, joi dimineață, într-un dosar în care mai multe persoane sunt acuzate de violențe și distrugere. Conform polițiștilor, inculpații au bătut și intimidat mai multe persoane, ca să le determine pe cele din urmă să-și retragă plângerea depusă împotriva lor. Inculpații sunt acuzați și că au distrus mașinile victimelor, tot pentru a le intimida.

VIDEO Mai multe persoane, batute si intimidate in Bucuresti, ca sa-si retraga plangerea penala
VIDEO Mai multe persoane, bătute și intimidate în București, ca să-și retragă plângerea penală

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare 7 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi au pus în executare 6 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, vătămare corporală, distrugere, favorizarea infractorului şi mărturie mincinoasă, informează Poliția Capitalei.

În urma documentării activităţii infracţionale a rezultat faptul că, în perioada iulie – octombrie 2015, bănuiţii au exercitat diverse acte de violenţă şi intimidare asupra părţilor vătămate, precum şi de distrugere a autoturismelor personale, cu scopul de a le determina să îşi retragă plângerile penale depuse împotriva acestora.

Persoanele vizate au fost conduse pentru audieri la sediul Serviciului Investigaţii Criminale – Sector 4.

Etichete: percheziţii, plângere penală

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE