VIITORUL-STEAUA, ÎN LIGA I, SCOR FINAL 0-1 VIITORUL-STEAUA. Ironia meciului-coincidența cu LUDOGOREȚVIITORUL - STEAUA, ÎN LIGA I, LIVE LA TV

Min 90+4. FINAL DE MECI! STEAUA CÂȘTIGĂ CHINUIT, CU 1-0, DUPĂ UN MECI PE CARE L-A ÎNCHEIAT CU DOI OAMENI ÎN PLUS PE TEREN FAȚĂ DE ADVERSARA SA.

Min 51. GOOOOOL STEAUA! Gabi Iancu a executat sigur, pe mijlocul porții, și a deschis scorul! In mod ironic, Steaua incheie din nou meciul cu o echipa nevoita sa bage un jucator de camp in poarta: Min 85. Buzbuchi a fost eliminat pentru o intrare dură la Grădinaru. Pentru că nu mai are schimbări la dispoziție, Viitorul este nevoită să introducă un jucător de câmp în poartă. 86. Daminuță a intrat între buturi!

Meciul Viitorul – Steaua va fi transmis in direct pe LOOK TV DE LA ORA 21:00.

viitorul-steaua, sambata, in liga I
viitorul-steaua, sambata, in liga I

VIITORUL - STEAUA, ÎN LIGA I, LIVE LA TV  Antrenorul Stelei a optat pentru o echipă mult schimbată față de cea care rata incredibil la Sofia accesul în cea mai importantă competiție europeană intercluburi.
Dolce Sport și www.dolcesport.ro au aflat echipa de start a Stelei

Cojocaru - Luchin, Szukala, Varela, Toșca - Breeveld, Prepeliță - Ad. Popa, Stanciu, Pârvulescu - Iancu

VIITORUL - STEAUA, ÎN LIGA I, LIVE LA TV Echipa probabilă Viitorul: Buzbuchi – Manea, Ţîru, Mamele, Mitrea – S. Pană, Daminuţă, Nikolov – Benzar, Rusu, Fl. Tănase

VIITORUL - STEAUA, ÎN LIGA I, LIVE LA TV  Roș-albaștrii vor juca împotriva Viitorului, echipă care are nevoie disperată de puncte. Formația lui Hagi are doar 3 puncte, și-a schimbat antrenorul și își dorește să repete surpriza creată de Ceahlăul, care a învins Steaua cu 1-0.

Pentru echipa campioană e ocazia de a îndulci amarul ratării calificării în grupele Ligii.

VIITORUL - STEAUA, ÎN LIGA I, LIVE LA TV Viitorul Voluntari are nevoie disperată de puncte, după startul dezastruos de campionat. Ilfovenii au obţinut un punct mare în etapa trecută, la Tîrgu Jiu, cu Pandurii lui Petre Grigoraş.

Steaua a pierdut în etapa trecută pe teren propriu cu Ceahlăul, 0-1, dar Costel Gâlcă a menajat mai mulţi fotbalişti, ceea ce e puţin probabil să se întîmple şi acum.

VIITORUL - STEAUA, ÎN LIGA I, LIVE LA TV

VIITORUL - STEAUA, ÎN LIGA I, LIVE LA TV

Etichete: cine transmite, la ce ora, Liga I, live, LIVE ONLINE, meci, Steaua, TV, viitorul

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h