Vila în care urmează să se mute Iohannis, NESIGURĂ la cutremur, spune BăsescuFostul preşedinte Traian Băsescu susţine că Vila Lac 3, reşedinţa în care a stat el şi în care urmează să se mute actualul şef de stat Klaus Iohannis, a fost declarată în pericol de prăbuşire după ce familia acestuia s-a mutat de acolo. 

Vila in care urmeaza sa se mute Iohannis, NESIGURA la cutremur, spune Basescu (Foto recentnews.ro)
Vila în care urmează să se mute Iohannis, NESIGURĂ la cutremur, spune Băsescu (Foto recentnews.ro)

După ce a dezvăluit că, la Vila Lac 3, se fac investiţii de peste 2 milioane de euro, Traian Băsescu a adăugat acum că imobilul este în pericol de prăbuşire la cutremur. 

"A fost declarată în pericol de prăbușire după ce am plecat eu, cât am fost, am fost asigurat că e sigură vila. Să poată face renovări după noile instrucțiuni, a fost declarată nesigură la cutremur. Ar trebui condamnați toți cei care m-au ținut pe mine 10 ani înntro vilă nesigură", a spus fostul președinte, la B1 TV.

Săptămâna trecută, într-o postare pe Facebook, Băsescu vorbea de cele două milioane de euro care se investesc la vila lui Iohannis.

"Dorința de parvenire l-a făcut pe papagal să solicite modificări şi dotări care vor depăși două milioane euro la vila LAC 3. Ce-o să ne distrăm cînd se va afla public că nu se mai poate aloca toată suma, drept pentru care se va declara lucrarea gata, doar că vila nu are montate ușile, geamurile, duşurile şi wc-urile. Să vedeți cum o să-i piară președintelui pofta de a mai cere demisia PM", susţinea Băsescu.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: cladire nesigura, cutremur, iohannis, vila lac 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h