Vin ninsorile în BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în weekend Potrivit ANM, în weekend în Capitală sunt aşteptate ninsori, ploi şi lapovită. Vântul se va intensifica, cu rafale ce vor atinge 40-45 km/h.

VREMEA se schimba radical. Revin NINSORILE si scade drastic temperatura
VREMEA se schimbă radical. Revin NINSORILE şi scade drastic temperatura

Cerul va fi noros și temporar va ninge, moderat cantitativ, astfel că se va depune strat de zăpadă, cu grosimi în medie de 8-12 cm, izolat posibil 15 cm. Spre dimineață va crește probabilitatea ca ninsoarea să se transforme în lapoviță sau chiar ploaie și să se formeze polei. Vântul se va intensifica, cu rafale ce vor atinge 40-45 km/h.

Temperatura minimă va fi de -2...-1 grad.

În intervalul 15.12.2018 ORA 08-16.12.2018 ORA 08 vremea va fi închisă și temporar vor fi precipitații, sub formă de lapoviță sau ninsoare umedă la începutul intervalului apoi ploaie, condiții în care, în prima parte a zilei se poate forma polei, iar stratul de zăpadă se va topi. Vântul va avea intensificări temporare, cu rafale în general de până la 45...50 km/h. Temperatura aerului va urca ușor și treptat, de la -1 grad în orele dimineții până în jurul a 2...3 grade în cursul serii și al nopții.

 

Etichete: Bucureşti, meteo, ninsori, weekend

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE