Vineri începe Târgul Imobiliar Project Expo VEZI OFERTELEVineri incepe Targul Imobiliar Project Expo
Vineri începe Târgul Imobiliar Project Expo

Târgul Imobiliar Project Expo aniversează trei ani de la apariţia pe piaţă. Cu această ocazie, clienţii vor avea parte de surprize şi vor avea ocazia să cunoască şi noi dezvoltatori de locuinţe, care vin cu proiecte abia lansate. Organizatorii mai anunţă că toţi dezvoltatorii imobiliari prezenţi la târg vor avea discounturi până la de trei ori mai mari decât la ediţiile anterioare.

La Târgul Imobiliar Project Expo un apartament cu două camere, în ansamblul Sun Residence 3 din Bragadiru, şi un Chevrolet Aveo costă, în total, 50.000 euro.

Cu o reducere de 2.000 de euro, pe perioada târgului, poate fi cumpărat un studio tip duplex, de 51 mp, de la Euro Mansarde. Pe perioada târgului, preţul imobilului este de 37.900 de euro, TVA inclus.

Cu 37.000 de euro, pe perioada târgului, bucureştenii pot cumpăra apartamente cu două camere complet mobilate şi utilate în ansamblul Cartierul Verde.

Un alt dezvoltator, IonisCarm Construct vinde apartamente şi vile în Buftea şi în cartierele 1Mai, Crangaşi, Giuleşti sau Băneasa, din Bucureşti, cu preţuri pornind de la 500 euro pe metru patrat.

În cadrul Târgului Imobiliar Project Expo, Premier Service va aduce la stand 15 proiecte rezidenţiale şi alte câteva mii de locuinţe în Sectorul 4 şi sudul judeţelor Ilfov şi Călăraşi. În portofoliul agenţiei imobiliare se află, printre altele, un apartament cu două camere într-un bloc cu trei niveluri în complexul Studio Plus, care costă 37.500 euro, cu TVA şi loc de parcare inclus. Ansamblul în care se află unitatea locativă dispune de spaţiu de joacă pentru copii, spaţii verzi şi un teren de fotbal cu nocturnă. Premier Service face o promoţie şi la locuinţele din complexul Apollo Residence, care este situat la mai puţin de 200 de metri de staţia de metrou IMGB. Pe perioada târgului, apartamentele cu trei camere vor costa 49.000 euro, iar preţul va include TVA şi loc de parcare. Agenţia mai promovează şi vilă cu trei dormitoare, grădină amenajată complet, cu sistem de irigaţii, la 79.000 de euro. Locuinţa se află în comuna Berceni.

La Project Expo va fi prezentă şi firma Alamco, specializată, mai ales, pe construcţia caselor pe structură de lemn. Printre proiectele din portofoliul firmei se numără ansamblurile Gardenia Village din Corbeanca, Le Jardin des Melias din Beaucaire, La villa du parc din Bourges, Les Berges du Rhone din Bourg les Valence, proiecte situate în Franţa. Proiectul Confort Village din Corbeanca este amplasat pe un teren de 1.000 mp, pe care s-au construit trei imobile cu câte un etaj, fiecare având câte patru apartamente dispuse egal la parter şi etaj.

Un alt ansamblu rezidenţial care va fi prezent la eveniment este Ghencea 71, proiect alcătuit din patru blocuri cu un total de 102 apartamente cu una, două şi trei camere. Garsonierele costă 31.900 euro, apartamentele cu două camere au preţuri de la 49.900 euro, iar apartamentele cu trei camere costă minimum 62.500 euro. Comisionul pentru tranzacţii este 0, iar locurile de parcare sunt gratuite.

La Târgul Imobiliar Project Expo vor fi prezenţi 43 de expozanţi.

Accesul la târg va fi permis vineri şi sâmbătă în intervalul orar 10.00 - 18.00 şi duminică, de la 10.00 la 17.00. Intrarea este liberă.

Etichete: apartament, garsonieră, imobiliar, pret, târg

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE