"Vânzătorul anului 2014" în online, ARESTAT. Ce fel de marfă vindea pe internetUn bărbat a fost arestat preventiv, iar alte cinci persoane sunt cercetate pentru evaziune fiscală, după ce ANAF a constatat că au vândut online zeci de electronice pe zi, fără să plătească nicio taxă. 

"Vinzatorul anului 2014" in online, ARESTAT. Ce fel de marfa vindea pe internet
"Vînzătorul anului 2014" în online, ARESTAT. Ce fel de marfă vindea pe internet

Un bărbat de 39 de ani din Bucureşti a fost „vânzătorul anului 2014" pe unul dintre site-urile de anunţuri. Acum este arestat, după ce inspectorii ANAF au constatat că, în mai puţin de doi ani, a vândut peste 1.500 de produse electronice, în valoare de 1,2 milioane de lei.

„Au fost vândute şi 30 de produse electronice de ultimă generaţie pe zi, fără a fi plătit TVA şi impozitul pe venit aferent", a explicat purtătorul de cuvânt al ANAF, Alexandru Cristea, citat de digi24.ro.

Bărbatul avea marfa depozitată în 11 apartamente din Bucureşti şi Ilfov. Toate au fost percheziţionate de poliţişti.

„Au fost indisponibilizate bunuri în valoare de 550.000 de lei, printre care 200 de telefoane mobile. Au fost găsite şi sumele de 170.000 de lei şi 12.000 de euro", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Bogdan Ghebaur.

Banii, ţinuţi în mai multe seifuri, au fost confiscaţi. De asemenea, a fost sechestrat un apartament în valoare de 160.000 de euro, pentru recuperarea prejudiciului. Şase persoane sunt cercetate pentru evaziune fiscală.

Etichete: arestat, comert online, electronice, vanzatorul anului 2014

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE