Pedepesele violatorilor din Vaslui au fost majorate de Curte de Apel. CÂT VOR STA DUPĂ GRATIICei şapte tineri din Vaslui care în urmă cu peste un an au violat o fată timp de mai multe ore au primit sentințe mai mari de la Curtea de Apel Iași. Decizia este DEFINITIVĂ. 

Violatorii fetei din Vaslui afla astazi ce pedepse vor executa
Violatorii fetei din Vaslui află astăzi ce pedepse vor executa

UPDATE: Curtea de Apel Iași a decis, astăzi, definitiv sentințele în cazul celor șapte violatori din Vaslui, pedepsele fiind mai mari decât cele date de ultima instanță. Astfel, cel care a organizat violul va petrece 10 ani după gratii, iar cei considerați complici au primit între 6 și 8 ani.

Cei şapte tineri din Vaslui, acuzaţi de viol şi de lipsire de libertate, află astăzi care sunt pedepsele pe care le vor executa.

Magistraţii Curţii de Apel Iaşi, instanţa pe rolul căreia se află dosarul, au rămas în pronunţare, în urmă cu cinci zile.

În august, cei şapte tineri acuzaţi că au violat o fată de 18 ani au fost condamnaţi de Judecătoria Vaslui la pedepse cuprinse între cinci ani şi opt luni şi opt ani şi patru luni de închisoare, precum şi la plata unor daune morale de 50.000 de lei către tânără, decizia instanţei nefiind definitivă.

Tinerii sunt acuzaţi că au sechestrat şi violat, timp de mai multe ore, în noiembrie 2014, o fată de 18 ani, care ulterior a fost transportată la spital. Potrivit anchetatorilor, adolescenta a fost abuzată sexual în două rânduri, în aceeaşi seară, de către cei şapte tineri.

Sursa: realitatea.net

Etichete: pedeapsă, sentinţă, Valsui, viol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h