VIOLETTA LIVE, CONCERT - AZI. Cum se intră la concertul VIOLETTA LIVE de miercuriVIOLETTA LIVE, CONCERT - AZI, miercuri, 2 septembrie 2015, are loc un concert așteptat cu nerăbdare de foarte mulți copii - VIOLETTA LIVE. Află cum intri la concert, care sunt regulile, cu ce ai voie și cu ce nu ai voie la VIOLETTA LIVE.

VIOLETTA LIVE, CONCERT -Concertul Violetta Live este programat să înceapă la oră 19:30, dar accesul în incintă Pieței Constituției se va face începând cu oră 16:30, fie dinspre Academie (Calea 13 Septembrie), pentru sectoarele C1-1, C1-2, C1-3, C2-1, C2-2, C2-3, C3-1, C3-2, C4-1, C5-1, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, fie dinspre stația de metrou Izvor (Piață Națiunile Unite) pentru sectoarele C1-3, C1-4, C1-5, C2-3, C2-4, C2-5, C3-3, C3-4, C4-2, C5-2, O, P, Q, R, S, T, U, V, X, Y, Z.

VIOLETTA LIVE, CONCERT - Accesul pentru posesorii de pachete speciale VIP (Meet & Greet, Gold și Silver) se va face numai prin dreptul culoarelor speciale marcate corespunzător de la fiecare dintre cele două intrări.

Mâncarea şi băuturile, cumpărate cu jetoane la Violetta Live

În incinta Pieței Constituției vor fi comercializate băuturi răcoritoare, apă și gustări. Nu vor fi comercializate băuturi alcoolice și nici bere fără alcool. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi achiziționate în bază unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație.

În cazul în care nu le utilizeată pe durata concertului, spectatorii vor trebui să returneze jetoanele în aceeași seară, de la casieriile din incintă, până în oră 21:45, fie până pe 30 septembrie 2015, prin trimiterea unui email la adresă office@eventjobs.ro.

La locație vor fi amenajate puncte de merchandise oficial Violetta, unde se va putea plăti cu numerar sau card.

Reguli de conduită pentru participanţii la Violetta Live

Participanţii la Violetta Live vor trebui să rămână așezați la locurile lor pe toată durată concertului, astfel încât să nu îi incomodeze pe spectatorii aflați pe rândurile din spate.

În plus, participanții la eveniment nu vor avea voie săƒse apropie de baricadele scenei, astfel încât toți participanții la spectacol să poată beneficia de vizibilitate.

Violetta Live va avea ca protagoniști vedetele din distribuția originală a serialului, printre care Martina Stoessel, care interpretează rolul Violettei. Alături de Martina, pe scenă vor fi Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) și Alba Rico Navarro (Naty). Artiștii vor interpreta cele mai îndrăgite melodii din sezoanele 1 si 2, precum și En Gira din sezonul 3 al serialului Violetta.

Considerat prima „telenovelă" pentru copii, serialul Violetta prezintă povestea unei tinere talentate, care revine în orașul natal, Buenos Aires, după ce a trăit câțiva ani în Europa, și reușește să facă față provocărilor și schimbarilor dramatice din viața de adolescentă, pe acorduri muzicale și în ritm de dans. Dublat în 15 limbi, Violetta a fost urmărit de peste 45 de milioane de persoane în perioada octombrie-decembrie 2014.

 

Minorii cu vârstă sub 14 ani pot participă la eveniment doar însoțiți de părinți sau de un adult tutore. O persoană cu bilet într-o anumită categorie de preț nu va avea acces la locurile dintr-o categorie superioară sau inferioară de preț, ci doar în categoria în care și-a achiziționat biletul.

Astfel, organizatorii recomandă părinților sau tutorilor care însoțesc copiii sub 14 ani să își cumpere bilet în aceeași categorie de preț cu biletele copiilor, întrucât organizatorii nu își pot asuma responsabilitatea pentru copiii lăsați neînsoțiți.

Ce obiecte sunt interzise la concertul Violetta Live

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: băuturi și produse alimentare cumpărate din afară perimetrului locatiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice mărime, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanțuri, animale de companie, bagaje voluminoase, umbrele, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

În caz de ploaie, pentru că evenimentul se desfășoară în aer liber, organizatorii recomandă spectatorilor să folosească pelerine de ploaie.

Concert VIOLETTA LIVE, 2 SEPTEMBRIE: 

Violetta Live", show-ul inspirat de serialul pentru copii difuzat de Disney Channel, ajunge și în România pe 2 septembrie 2015. Evenimentul va avea loc în Piața Constituției și îi va avea ca protagoniști pe actorii din distribuția originală a telenovelei. 

Concert VIOLETTA LIVE, 2 SEPTEMBRIE: 

Restricții rutiere:

În perioada premergătoare concertului, în zona Pieței Constituției se vor aplica restricții de circulație, după cum urmează:
pe banda 3 din jurul Pietei Constitutiei
pe banda 1 de pe Bd. Libertatii (in directia Izvor/ Bd. Natiunile Unite)
pe banda de parcare din semicercul Pietei Constitutiei
si pe Bulevardul Unirii (spre Casa Poporului), dupa prima trecere de pietoni.

Concert VIOLETTA LIVE, 2 SEPTEMBRIE: 

Rute ocolitoare:
Circulația va fi inchisă complet pe bulevardele ce duc spre Piața Constituției, de pe 02.09.2015 la ora 08:00, pana pe 03.09.2015 la ora 06:00, fapt pentru care se recomandă utilizarea urmatoarele trasee:
Calea 13 Septembrie – Bd. Libertatii – Piata George Cosbuc – Bd. Regina Maria;
Str. Izvor – Str. Hasdeu – Splaiul Independentei;
Bd. Unirii – Piata Unirii – Splaiul Independentei – Str. Hasdeu – Str. Izvor – Calea 13 Septembrie.

Locuri de parcare:
Ca urmare a lipsei locurilor de parcare din zona Pieței Constituției, organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun sau a serviciilor de taximetrie ori car pooling.

Concert VIOLETTA LIVE, 2 SEPTEMBRIE: 

Trasee RATB modificate

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) modifică, de miercuri dimineaţă până joi dimineaţă, traseele autobuzelor din centrul Capitalei, cu ocazia concertului susţinut de artista Violetta în Piaţa Constituţiei. Detalii, aici.

Bilete la concertul Violetta Live:
Biletele sunt disponibile online în continuare, urmând ca în ziua concertului acestea să poata fi achiziționate (în limita disponibilității) și de la intrare, de la casele de bilete amplasate în dreptul celor două căi de acces.

Etichete: acces, concert, hartă, Piata Constitutiei, VIOLETTA LIVE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE