Viorica Dăncilă, despre Spitalul Metropolitan: Vom adopta un act normativ pentru acordarea terenuluiPremierul Viorica Dăncilă a declarat că Executivul va adopta în şedinţa de miercuri un act normativ pentru acordarea terenului necesar pentru construirea Spitalului Metropolitan în zona Pipera, investiţie care ar putea să ajungă la 300 de milioane de euro.

Spitalul Metropolitan, construit pe Soseaua Pipera
Spitalul Metropolitan, construit pe Şoseaua Pipera

"Un pas important este şi pentru spitalul metropolitan din Bucureşti. Astăzi (miercuri -n.r.) vom adopta printr-un act normativ acordarea terenului pentru ca acest spital metropolitan despre care s-a discutat atât în ultima perioadă şi pe care sunt convinsă că locuitorii municipiului Bucureşti, dar şi cei din provincie, îl doresc foarte mult să poată deveni realitate".

Consiliul General al Muncipiului Bucureşti (CGMB) a votat, în februarie, preluarea autobazei RATB Pipera, de către Primăria Capitalei, pentru construirea Spitalului Metropolitan. Potrivit primarului general, Gabriela Firea, investiţia pentru Spitalul Metropolitan ar putea fi de 300 de milioane de euro.

"Proiectul este gata şi este pe circuitul de aprobare, dar va fi de durată, pentru că va trebui să fie aprobat şi de Parlament. Tot terenul pe care se va construi spitalul, campusul şi spaţiul pentru facultate are 10 hectare. Jumătate din acest teren aparţine SRTv, iar pe cealaltă jumătate se află o bază RATB", declara în ianuarie, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Etichete: spital bucuresti, spitalul metropolitan, teren spital, viorica dancila

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE