Viral pe Facebook: Doi polițiști ajută o femeie să schimbe roata mașinii, în Piața Romană FOTOO imagine realizată de Octav Drăgan s-a viralizat în ultimele două zile pe Facebook. Fotograful a surprins doi polițiști în trafic, în Piața Romană, în timp ce ajutau o șoferiță.

Viral pe Facebook: Doi politisti ajuta o femeie sa schimbe roata masinii, la Piata Romana FOTO
Viral pe Facebook: Doi polițiști ajută o femeie să schimbe roata mașinii, la Piața Romană FOTO
Foto: Octav Dragan Facebook

Până la momentul publicării acestei știri (9.37), fotografia postată de Octav Drăgan joi, pe Facebook, a adunat peste 4.000 de like-uri și peste 800 de share-uri. Imaginea a fost re-publicată vineri și pe pagina de Facebook a Poliției Române și a strâns și acolo  peste 4.000 de like-uri și peste 200 de share-uri.

Majoritatea internauților au lăudat gestul făcut de oamenii legii. Unii dintre ei i-au criticat însă pe cei doi, pentru că "fac asta în timp ce eu traversez fraudulos intersecția."

 

Etichete: facebook, octav dragan, Piaţa Romană, poliţişti, schimbat roata, viral

0/2 COMENTARII
caine
30 mai 14:18
+0
VOTURI
-0
Pai ori suntem egali, domnii cu doamnele, ori nu mai suntem?Cand s-au facut soferite, doamnele vedeau numai partea buna?Pai e frumos asa? Nu e mai normal sa iti vezi de treaba,respectiv copii plus cratita? Apropos, ati observat ca doamnele nu au atentia distributiva, nu au orientare in spatiu, trec la milimetru pe langa accident datorita faptului ca sunt evitate si au prtentia sa le dai prioritate dar nu lasa pe nimeni sa treaca?
Daniel
30 mai 11:31
+0
VOTURI
-0
Daca e un "eu traversez fraudulos intersecția", da dovada de ipocrizie.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE