VIRAL pe internet. Atitudinea unor călători din metrou i-a revoltat pe româniO imagine surprinsă într-un metrou a devenit virală pe internet și i-a revoltat pe toți cei care au văzut-o. 

Atitudinea i-a revoltat mii de români după ce o imagine imortalizată în metrou a devenit virală pe internet.

În fotografie, se observă cum o mamă stă în picioare cu un copil mic în brațe, în timp ce pe scaune călătorii sunt absorbiți de ecranele telefonelor personale. Copilul a adormit în brațele mamei, iar femeia abia ăl mai ține. Cu toate acestea, două fete, aflate pe scaun chiar lângă mamă, continuă să se uite pe telefoane ignorând situația. 

Etichete: Bucureşti, copil, mama, metrou, viral

0/8 COMENTARII
GENERALUL
09 Dec 09:20
+0
VOTURI
-0
Nu conteaza acum atitudinea fetelor, desi , in alte situatii, ar fi de condamnat. Insa sunt foarte clare aceste situatii, le intalnim zilnic, in care persoanele cu copii in brate nu stau jos deoarece merg doar o statie maxim si refuza personal un loc pe scaun. Ca nu este metroul din Bucuresti, asta e alta vrajeala de-a acestor jurnalisti de cacao....Sau pot fi niste vagoane super noi , de care nu stim
fsffs
08 Dec 23:55
+0
VOTURI
-0
Cand o aparea un CNA si pt net?

Obieceiul de a pune un titlu ce nu are legatura cu continutul devine deja inselaciune

si totul pt un clic

clic clic clic clic clic
Claude Makélélé Sinda
08 Dec 21:46
+0
VOTURI
-0
Cind ai platit calatoria cu metroul si ai ocupat un loc pe scaun liber, nu este nici o problema sa butonezi telefonul si sa nu te intereseze in jur ce se intimpla si mai ales ca probabil doamna merge … 1 statie . E chiar rusinos , sa te scoli de pe scaun , sa ii dai unei persoane care merge 1 statie , cum se vede in poza … si mai ales ca stat in dreptul usii …asta inseamna ca nu calatoreste prea mult .
Cristian
08 Dec 18:18
+0
VOTURI
-0
Unde scrie ca imaginea ar fi facuta intr-un metrou din Bucuresti? Eu nu gasesc...
kaa
08 Dec 10:32
+0
VOTURI
-0
@andrei,
Ba da, exista inselaciunea, care e fapta penala.
andrei
08 Dec 09:35
+0
VOTURI
-0
Nu exista nicio lege care sa va amendeze pt dezinformare si stiri false?
andy
08 Dec 09:25
+0
VOTURI
-0
Corect, imaginea respectiva nu-i din metroul Bucuresti.
frone
08 Dec 09:01
+0
VOTURI
-0
Se vede ca nu circulati cu metroul in Bcuresti. Acela nu este un tren care circula la noi. Chiar si asa nu e scuzabila atitudinea duduilor!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE