VISURI LA CHEIE, miercuri, 14 octombrie 2015. O nouă casă, construită de la zero la VISURI LA CHEIEVISURI LA CHEIE, miercuri, 14 octombrie 2015. Miercuri, 14 octombrie 2015, echipa "Visuri la cheie" porneste spre implinirea unui nou vis. Pentru prima data, o casa va fi demolata si construita de la zero, in numai cateva saptamani.

VISURI LA CHEIE, miercuri, 14 octombrie 2015. O noua casa, construita de la zero la VISURI LA CHEIE (Foto visurilacheie.protv.ro)
VISURI LA CHEIE, miercuri, 14 octombrie 2015. O nouă casă, construită de la zero la VISURI LA CHEIE (Foto visurilacheie.protv.ro)

VISURI LA CHEIE, miercuri, 14 octombrie 2015. Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si arhitectul peisagist, Dragos Isacescu, au muncit cot la cot cu voluntarii si constructorii pentru a ajuta trei fete sa duca un trai mai bun.

VISURI LA CHEIE, miercuri, 14 octombrie 2015. Dragos Bucur a acordat un interviu in care povesteste ce a insemnat pentru echipa Visuri la Cheie contruirea unei case de la zero.

VISURI LA CHEIE, miercuri, 14 octombrie 2015. 

1. Cum a fost experienta construirii unei case de la zero? In cat timp ati reusit sa indepliniti acest vis?

- Aceasta este a doua casa construita de la zero la a carei evolutie am participat activ. Prima a fost casa mea si abia acum, dupa 5 ani, pot sa spun ca s-a incheiat constructia. :) Nici acum nu imi vine sa cred ca echipa Visuri la cheie a reusit sa duca la bun sfarsit aceasta provocare in doar 3 saptamani.

VISURI LA CHEIE, miercuri, 14 octombrie 2015. 

2. Ce v-a mobilizat sa construiti o casa de la zero?

- Starea casei fetelor era deplorabila, nu exista practic alta solutie. Am decis impreuna sa marim termenul de predare a casei, sa gasim solutiile potrivite pentru a ne incadra in noul termen si sa respecatm dorintele celor trei fete.

VISURI LA CHEIE, miercuri, 14 octombrie 2015.

3. Care au fost reactiile celor trei fete in momentul in care au ajuns in noua locuinta?

- Cuvintele "emotie", "lacrimi", "bucurie" au devenit oarecum perimate, dar cand fetele si-au vazut casa, sensul acestor cuvinte isi recapata valoarea si sensul in descrierea acestui moment.

VISURI LA CHEIE, miercuri, 14 octombrie 2015.

4. Ce ati simtit in momentul in care ati vazut acest vis implinit?

- Eu m-am gandit ca ar fi frumos ca acel moment sa fie primul dintr un lung sir de momente fericite, momente de care aceste fete au nevoie.

Sursa: visurilacheie.protv.ro

Etichete: 14 octombrie 2015, casa construita d ela zero, dragos bucur, miercuri, visuri la cheie

0/2 COMENTARII
COMISARUL
15 Oct 07:57
+0
VOTURI
-0
ALO ISC-UL SE AUDE??? 3 SAPTAMANI.
CA SA SCOTI AUTORIZATIILE DE DOMOLARE/CONSTRUIRE DUREAZA CEL PUTIN 3 LUNI!!!
fleseriu
14 Oct 21:05
+0
VOTURI
-0
N-am reusit sa urmaresc de la inceput emisiunea de azi si am sperat sa gasesc aici,pe net la emisiune,povestea fetelor! poate reusiti pentru emisiunile urmatoare sa adaugati si acest lucru pe site-ul emisiunii,ca sa stim,cei care urmarim emisiunea,povestea de viata a celor ajutati! cu multumiri, Fleseriu E.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE