VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 14 OCTOMBRIE:  Adriana, Lorena si Mihaela au o poveste de viata dramatica. Cele trei au inceput sa infrunte greutatile mult prea devreme, au ramas fara parinti si traiesc intr-o casa distrusa. Acum cativa ani, nimic nu avea sa prevesteasca o viata trista si plina de dificultati pentru niste copii care se gandeau numai la scoala. 

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 14 OCTOMBRIE:  In urma unei boli necrutatoare, fetele si-au pierdut mai intai tatal, iar dupa numai doi ani mama lor a murit in urma unui infarct. Singurul sprijin pe care il aveau Adriana, Lorena si Mihaela era bunicul lor, care s-a stins din viata anul acesta. Fetele se descurca extrem de greu, nu au niciun venit, iar singurii care le ajuta sunt vecinii. Fetita cea mica, de 9 ani, are nevoie de o operatie la inima, insa, din pacate, nu au bani pentru analizele de dinaintea operatiei. Au multe dorinte si sperante, dar cel mai mult isi doresc sa mearga la scoala, sa studieze si sa aiba o casa in care sa poata duce o viata decenta, scrie visurilacheie.protv.ro. 

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 14 OCTOMBRIE:  Pe parcursul a trei saptamani, cat a durat constructia casei, cele trei fete au intr-o vacanta si au avut parte de numeroase surprize din partea echipei Visuri la cheie. Cand au revenit, ele au primit cheia de la noua lor locuinta si sansa pentru o viata mai frumoasa si un viitor mai bun.