VISURI LA CHEIE,MIERCURI, 21 OCTOMBRIE.Povestea dramatică a unei familii încercate din greu de viațăVISURI LA CHEIE, MIERCURI, 21 OCTOMBRIE. In cea de-a cincea editie "Visuri la cheie", telespectatorii au facut cunostinta cu o familie incredibila cu o poveste de viata impresionanta!

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 21 OCTOMBRIE. Povestea de viata a unei familii incredibile
VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 21 OCTOMBRIE. Povestea de viață a unei familii incredibile
Foto: stirileprotv.ro

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 21 OCTOMBRIE. Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si arhitectul peisagist, Dragos Isacescu, au pornit spre localitatea Cincsor, in judetul Brasov, pentru a schimba destinul unei familii greu incercate de viata.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 21 OCTOMBRIE. Ana Boboc si Florin Boboc s-au luptat cu toate problemele de viata pe care le-au intampinat. Cei doi au muncit din greu pentru a oferi fiicelor lor, Ana si Dara, o viata decenta si resurse suficiente pentru a dobandi educatia pe care si-au dorit-o. In momentul de fata doar Dara locuieste cu ei, Ana fiind stabilita la Bucuresti.

Totul a fost bine pana in urma cu noua ani cand fiica cea mare, Dara, a inceput sa aiba probleme de sanatate. Pana in anul al II-lea de facultate, Dara a fost un copil si un adolescent fara probleme.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 21 OCTOMBRIE. A fost diagnosticata cu diferite boli, insa nici in momentul de fata nu se cunoaste cauza afectiunii sale, ea fiind imobilizata intr-un scaun cu rotile. Dupa ce a intrerupt Facultatea de Peisagistica, fata a inceput la Sighisoara Facultatea de Pictura din cadrul Universitatii de Arte si Design Cluj-Napoca, pe care a absolvit-o in anul 2010.

Veniturile familiei sunt extrem de mici si abia reusesc sa supravietuiasca de pe o zi pe alta. In acest moment, prioritatile familiei Boboc sunt legate de cheltuielile cu tratamentele, investigatiile, recuperarile, precum si cheltuielile cu materialele necesare Darei pentru a picta si a-si expune lucrarile.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 21 OCTOMBRIE. Si-au dorit o casa in care sa poata duce o viata decenta, iar Dara sa aiba parte de toate cele necesare pentru a putea picta in liniste.

Citește mai multe pe stirileprotv.ro

Etichete: visuri la cheie, VISURI LA CHEIE PRO TV

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE