VISURI LA CHEIE SEZONUL 2, EPISODUL 3. SIMONA HALEP i-a făcut o surpriză uriaşă unei familii. VIDEOVISURI LA CHEIE SEZONUL 2, EPISODUL 3. SIMONA HALEP le-a făcut o surpriză uriaşă celor opt membrii ai unei familii din Bucureşti.

VISURI LA CHEIE SEZONUL 2, EPISODUL 3. SIMONA HALEP i-a facut o surpriza uriasa unei familii
VISURI LA CHEIE SEZONUL 2, EPISODUL 3. SIMONA HALEP i-a făcut o surpriză uriaşă unei familii
Foto: Facebook

VISURI LA CHEIE SEZONUL 2, EPISODUL 3. Simona Halep, numărul 2 în tenisul feminin mondial, i-a facut cea mai frumoasa surpriza unei tinere jucatoare de tenis. Fata si-a schimbat viata, datorita emisiunii "Visuri la cheie".

Mama fetei a plecat cu cei 7 copii de acasa, din cauza sotului violent. Madalina s-a apucat de tenis, iar emisiunea "Visuri la cheie" i-a facut o surpriza uriasa.

VISURI LA CHEIE PRO TV, MIERCURI, 7 OCTOMBRIE 2015.  Emisiunea "Visuri la cheie", in care Halep i-a surprins pe toti membrii familiei a fost difuzată miercuri seară la Pro TV.

Simona Halep a jucat tenis cu Mădălina. "Nu-mi vine sa cred ca ati reusit s-o aduceti sa joc cu ea! E o zi extraordinara! Va multumesc din suflet!", a spus Madalina Bordei.

VISURI LA CHEIE SEZONUL 2, EPISODUL 3. Vezi aici povestea familiei Bordei căreia i s-a schimbat viaţa în emisiunea "Visuri la cheie".

 

Visuri la cheie - Crede in oameni! >>> http://visurilacheie.protv.ro/

Posted by Visuri la cheie on Wednesday, October 7, 2015

Etichete: Simona Halep, visuri la cheie, VISURI LA CHEIE cu Dragoş Bucur, visuri la cheie online, VISURI LA CHEIE PRO TV

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE