Vitalie Proca nu recunoaște acuzațiile și cere să fie testat cu detectorul de minciuniVitalie Proca nu a recunoscut acuzaţiile privind tentativa de asasinat asupra interlopului Puiu Mironescu și  a cerut să fie testat cu detectorul de minciuni. 

Vitalie Proca nu recunoaste acuzatiile si cere sa fie testat cu detectorul de minciuni
Vitalie Proca nu recunoaște acuzațiile și cere să fie testat cu detectorul de minciuni
Foto: PUTEREA.RO

 Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti l-au audiat pe Vitalie Proca în închisoare, în sistem de videoconferinţă, cu o mască chirurgicală pe gură. Proca a explicat că nu i se pare verosimil să intre în România, să cumpere două maşini şi să-i fie pus în cârcă un asasinat, informeaza adevarul.ro.

El a negat acuzaţiile care i se aduc şi a arătat că, dacă tot este asasin profesionist, aşa cum l-au prezentat procurorii, cum se explică faptul că a încurcat în patru rânduri maşina victimei, sala de sport unde venea victima, locuinţa acesteia, ba chiar şi victima însăşi a fost confundată.

"Nu vreau să fac jocul nimănui, nu-s duşmanul copiilor mei. Am fost prins la mijloc într-un joc", a declarat Proca în faţa camerei de luat vederi, pe un ton ridicat şi gesticulând nervos.

El a mai arătat că are, din 2005, ambii plămâni perforaţi, că a anunţat acest lucru, dar că nu a primit niciun tratament în închisoare, mai bine de 17 luni. Întrebat de instanţă dacă a venit în România cu gândul să împuşte pe cineva, Proca a răspuns că nu, şi că nu a fost plătit să omoare pe cineva.

"Pe fraţii Mararu i-am cunoscut în 2014 la Rahova. Nu se pune problema să mă fi plătit să ucid pe cineva. Nu-l cunosc pe cel împuşcat, nu m-am sustras urmăririi penale, eram la Moscova în momentul arestării. Aveam acolo o firmă de dezmembrări de maşini, telefoanele erau publice, pe numele meu, copiii erau la grădiniţă, soţia cu mine. Abia când am fost arestat, am aflat de ce sunt acuzat. Am cerut de mai multe ori să fiu testat cu detectorul de minciuni, dar am fost refuzat", a completat Vitalie Proca.

Etichete: asasinat, Vitalie Proca

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h