Vladimir Găitan: Irina Petrescu a fost un înger de omActorul Vladimir Găitan a declarat pentru MEDIAFAX că deplânge decesul Irinei Petrescu şi este şocat, deşi ştia de suferinţa acesteia, fiind de părere că actriţa a avut "un caracter cum rar întâlneşti".

Irina Petrescu
Irina Petrescu

"Sunt şocat. Din păcate, aceasta-i viaţa şi m-am obişnuit cu ideea", a spus Vladimir Găitan pentru MEDIAFAX.

Găitan a adăugat că Irina Petrescu a fost iubită de toţi actorii, chiar dacă nu i-au fost colegi de scenă, pentru că "a dat dovadă de o calitate unică: aceea de a fi mereu cu picioarele pe pământ".

"Irina Petrescu a fost de o modestie şi o generozitate ieşite din comun, calităţi pe care rar le mai întâlneşti la oameni în ziua de azi. A suferit enorm şi toţi am ştiut de suferinţa ei, deşi şi-a purtat-o cu discreţie. Era un înger de om. Un înger pe pământ. Sunt cu nodul în gât şi mă doare inima, pentru că a fost generoasă şi bună cu cei din jurul ei, necondiţionat", a mai spus Vladimir Găitan.

Actriţa Irina Petrescu a murit marţi, la Spitalul Elias din Capitală, după o scurtă, dar foarte grea suferinţă, a declarat pentru MEDIAFAX directorul medical al unităţii sanitare, Dana Safta.

Irina Petrescu, una dintre cele mai importante actriţe de teatru şi film din România, renumită pentru frumuseţea sa clasică, a decedat, la vârsta de 71 de ani, după o carieră în care şi-a legat numele de cei mai importanţi regizori români, între care Liviu Ciulei şi Lucian Pintilie.

Etichete: actriţă, elias

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h