Vladimir Găitan: Sufăr de aceeași boală ca Regele Mihai. Este cumplită şi imprevizibilăActorul Vladimir Găitan a declarat pentru DC News că suferă de aceeași boală ca Regele Mihai. Găitan regretă că în 1990 România a ratat șansa să-l aleagă pe Suveranul României.

Vladimir Gaitan
Vladimir Găitan
Foto: trazneata.radiolynx.ro

„Regele Mihai este pentru mine un mare simbol, regret din toată inima că în 1990 nu am avut inteligența și puterea să-l alegem. Ar fi fost poate salvarea acestui început de renaștere a României. Din păcate n-am avut mintea cea de pe urmă și astăzi descoperim că Domnia Sa trece printr-un moment foarte greu.

Sunt alături din toată inima împreună de Casa Regală în această imensă suferință și mă rog bunului Dumnezeu să-i dea putere să reziste", a declarat Vladimir Găitan.

„Întâmplător, numai întâmplător, să nu mi-o luați ca lipsă de modestie, sufăr de aceeași boală, vreau să vă spun că este cumplită și imprevizibilă. Și ne așteptăm la tot ce e mai rău. Și asta vă spun cu inima pe suflet. Îmi pare tare rău și eu, mai mult ca fiecare dintre domniile voastre, înțeleg cel mai bine ce înseamnă acestă suferință și acestă boală. Și mă simt așa implicat, aș vrea să-i dau din puțina mea sănătate pe care o am pentru că Regele Mihai dacă va dispărea dintre noi, cred va fi așa ca și o bucată dintre fiecare dintre noi care se va duce.

Sunt convins că vom realiza această pierdere uriașă odată cu trecerea timpului și vom regreta încă odată neșansa de a nu gândi ca lumea și a fi atunci când am avut bucuria să-l vedem în acel milion de oameni care au ieșit în București pentru el.", a mai spus actorul.

CITEŞTE ŞI Regele Mihai SE RETRAGE din viaţa publică: "Am primit vestea unui serios diagnostic medical"

Etichete: regele Mihai, Vladimir Gaitan

0/5 COMENTARII
AugustDix
14 Feb 23:24
+0
VOTURI
-0
walmart 7 inch tablet acheter meridia en ligne where can i buy prescription goggles
ffffffff
08 Mar 01:52
+0
VOTURI
-0
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
constantin
07 Mar 20:05
+0
VOTURI
-0
MAI GAITAINE TE DU LA CULCARE .CU ARMATA ROMANA CAZUTA PRIZONIERALA LA UNIUNEA SOVIETICA IN URMA ARESTARII DE CATRE REGE A LUI ANTONESU CE FACEM ?
Florin
06 Mar 07:12
+0
VOTURI
-0
Gata sa iei bani?
Ai obosit sa cauti mereu prin tot felul de oferte neserioase? Gata cu cautarile! Acum te opresti aici si castigi bani! Repede! Avem cel mai bun sistem de instruire si cel mai bun program de castigat bani, potrivit pentru toti oamenii! Noi te ajutam indeaproape, cu mare atentie, in asa fel incat tu sa ai succesul asigurat. Vrei mai multe detalii? Cauta-ne chiar acum la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
Cris
06 Mar 07:01
+0
VOTURI
-0
Cu boala sau fara, Regele Mihai nu va trai vesnic. E om si el, e nascut la inceputul secolului trecut. Fiti realisti, oameni buni. Altii sunt pa-pa de mult.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE